Jump to content

Moto Zajednica

Moto servis Laboratorija

Recommended Posts

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Eeeeeeeeeeee, vidiš...... znam da sam nešto hteo da prčkamo kada dodjem... Stavićemo kineze i kod mene ;) Elem, povezuješ ih umesto fabričke sirene, paralelno sa njom ili na neki treći način?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12423 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Dovedem poseban kabl od akumulatora preko osigurača do sirene napred, rele i povežem sve 3 sirene zajedno :D...3 komada u isto vreme kad zapevaju, ih! ;D

• Svakom po zasluzi, 12423 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Sirene su kod Kineza oko 600 dinara, treba još jedan dobar rele, kablovi, papučice i jedno bar sat vremena da se to lepo odradi...1500 dinara komplet akcija.

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Nekad daaavnooo imo ja trandzu.

Ljudi moji sto je taj vol'o Labortoriju. Kad god svrnem da vidim el su one matore drtine joste u zivotu, trandza prinovi po neku novu dzidza-bidzu. Il se barem osvezi, zategne...pa se tako frisak, sve posle smijulji po soru i na drumu... onako ko mlad pevac kad vidi dobru koku.

A i oni bogme tamo u toj labortoriji, pevci jedni, svasta znadu. Sve seret do sereta...reko bi coek, kad ih vidi onake, taki saraf ne znadu da privrnu. Joste, po celi vazdali dan, namo bidnu kojekakva druga spadala sa svojim sokocalima i sad pa sad, ostanu svi oni tako i nocom do u kasno, da ceprkaju po svome zanatu i da smisljaju kojekave izume i rukotvorine. Jal elektriku, jal mehaniku, mos d' istes sto ti volji drago, svasta oni znadu i imadu.

Obaska za trandzu, al i meni bogme gust da svrnem u tu njiovu labortoriju. Ica i pica uvek bidne, seretluka i smeha na pretek a pride tu se svasta mos i cuti i nauciti.

Sad mog trandzu jase drugi gazda. Drugi trubi ko parobrod d' ide jerbo, stavise mu u labortoriji obaska neku trubu, u Guci joj nema ravne. I nocom je novi gazda spokojan digod stavio trandzu...opasali ga onom elektrikom protivu lopurda pa cijuce nadaleko, ko zmiju da davis, samo dok mu pridje kaki neznanac. Svasta joste ode s mojim trandzom od tiju njiovi izuma, al vala onu skalameriju za prtljagu nedadoh. Vala su je opravili da dva vola mos okaciti i preterati na kraj sveta. Nesam imo srca d' ito prodadem. Nek ostoji dogod treba, leba ne trazi. Pa kad, Boze zdravlja, ujasim novog ata eto jopet mene u labortoriju d' okacim to kako valja i kako Bog zapoveda. Eee, a onda...vala, nema tog druma kojeg necu pregaziti.

I tako, sta joste da vam recem...nek nam Bog pozivi one matore drtine i njiovu Labortoriju...bice dobro i nama svima. ;)

7OQQ7_vrsic1470097.jpg 

• Podržavam 1

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Hvala! :D

Samo da obavestim cenjene drugare da nam je Scuba na zasluženom odmoru u Grčkoj, gnjura i uživa :D

Kum Rale i ja trudimo se  da se smanjenje ljudstva ne oseti mnogo. :D

Druže vrhovni komandante. Ostalo nas je dvojca ali računajte na nas kao da smo u puno sastavu  :D

• Svrati ponekad, 220 postova

Nekad daaavnooo imo ja trandzu.

Ljudi moji sto je taj vol'o Labortoriju. Kad god svrnem da vidim el su one matore drtine joste u zivotu, trandza prinovi po neku novu dzidza-bidzu. Il se barem osvezi, zategne...pa se tako frisak, sve posle smijulji po soru i na drumu... onako ko mlad pevac kad vidi dobru koku.

A i oni bogme tamo u toj labortoriji, pevci jedni, svasta znadu. Sve seret do sereta...reko bi coek, kad ih vidi onake, taki saraf ne znadu da privrnu. Joste, po celi vazdali dan, namo bidnu kojekakva druga spadala sa svojim sokocalima i sad pa sad, ostanu svi oni tako i nocom do u kasno, da ceprkaju po svome zanatu i da smisljaju kojekave izume i rukotvorine. Jal elektriku, jal mehaniku, mos d' istes sto ti volji drago, svasta oni znadu i imadu.

Obaska za trandzu, al i meni bogme gust da svrnem u tu njiovu labortoriju. Ica i pica uvek bidne, seretluka i smeha na pretek a pride tu se svasta mos i cuti i nauciti.

Sad mog trandzu jase drugi gazda. Drugi trubi ko parobrod d' ide jerbo, stavise mu u labortoriji obaska neku trubu, u Guci joj nema ravne. I nocom je novi gazda spokojan digod stavio trandzu...opasali ga onom elektrikom protivu lopurda pa cijuce nadaleko, ko zmiju da davis, samo dok mu pridje kaki neznanac. Svasta joste ode s mojim trandzom od tiju njiovi izuma, al vala onu skalameriju za prtljagu nedadoh. Vala su je opravili da dva vola mos okaciti i preterati na kraj sveta. Nesam imo srca d' ito prodadem. Nek ostoji dogod treba, leba ne trazi. Pa kad, Boze zdravlja, ujasim novog ata eto jopet mene u labortoriju d' okacim to kako valja i kako Bog zapoveda. Eee, a onda...vala, nema tog druma kojeg necu pregaziti.

I tako, sta joste da vam recem...nek nam Bog pozivi one matore drtine i njiovu Labortoriju...bice dobro i nama svima. ;)

wiwpL_vrsic1470097.jpg 

svaka cast za tekst!  :D bolje nije mogla da se objasni atmosfera u laboratoriji!  :D

e sad da dodam i licno iskustvo,elem doteram mz-a kod doktora, ''malko'' da se sredi struja i ''malko'' da se sredi kurbla!  :( imao sam utisak da ni oni to nece moci da sastave na sta je ono licilo!  :( kad je motorce stiglo na red (a jesam bio dosadan majke mi  ;D znate i sami kako je ) zove me neki arakis,ja se javim a neka dreka,cika,vriska! ja  ??? i onda se setim : POPRAVILI!!!!  ;D namestili su i struju i kurblu (pohvale Arakisu,Joski i Scubi  ;D ) i ode mz kao munja!jos uvek radi,ali uz moju voznju (citaj ne znanje voznje motora) ne znam dokle ce!ali zato znam jedan servis gde me docekaju kao najrodjenijeg,uzmu motor da rade,ponude kafom,pricaju sa mnom,naravno za.ebavaju koga stignu! e takve ljude volim u svom okruzenju! i potrudicu se da dovedem sto vise ljudi koji voze motore! :)

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Hvala Vlajko i hvaja Rajko! :D

Svirene se deru ko blesave. Istog dana kad su montirane jedan čikica u gužvi smota volan na mene :o Jest' da sam ga videla na vreme, al' nisam uspela da pogodim dugme na vreme jer sam gledala kako da se izmigoljim da me ne gurne. Na svu sreću, snalazim se dobro, ne paničim, pa sam prošla, al se zato Čeh mučenik prepao iza mene gledajući to, pa kad je on zaurlao svojim sirenama, a odmah zatim i ja svojim, deda se ukopao u mestu :D :D :D :D

Mislim da ću uskoro da preuzmem Popsy taktiku sviruckanja i škripuckanja pa neće biti problema :D ;D

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Svirene se deru ko blesave.

Vala bash ! Kad ste vas 2 trubnuli ja sam skapirala da moja sirena ne radi  ;D ;D ;D  Tj radi, al se ne chuje  ;D ;D ;D :D :D :D

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Mislim da ću uskoro da preuzmem Popsy taktiku sviruckanja i škripuckanja pa neće biti problema :D ;D

Oprobana taktika..bolje oni nas da psuju..

nego  mi da lizemo rane posle ;)

I meni su ovi kinezi dovoljni..ali ima da se nabavi i kompresorska..koja nije tako skupa..i strasno je jaka..

e sad mozda izvesti jos jedan prekidac za onako sviruckanje ::) kad se provlacis kroz kolonu, i jedan panik shoch taster za kriticne rizicne situacije da ne kazem pokusaje ubistva.. >:(

• Podržavam 1

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Vala kad rade poljoprivredne mašine (AT) rade i skutere  ;D ;D ;D

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: BMW R100 RT

@Neskebg, slazem se potpuno sa Tobom...krajem avgusta bio sam ,onako u neformalnoj poseti  prvi put,cisto da upoznam jos jednog ponosnog vlasnika  ;D BMW-a,Scubu,i da razmenimo nekoliko korisnih iskustava...sta reci ...ostadoh 2 sata...divni momci Scuba,Arakis,kum Rale, docekali me kao da se znamo "100" godina...samo fali majstor Zivota i kupusara.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ! -

post-8085-12879095955756_thumb.jpg

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Do kada je na G.O.? Da dodjem dok smorina nije tamo....

;D ;D ;D ;D ;D

Šta te bole do kad sam na g.o.  :P

U svakom slučaju si prso! VRATIO SAM SE! Što reče moj drug Rajko, smorina ti u gaćama!  ;D ;D ;D

• Çelebi, 2415 postova

A boga mi, Koča nam ga speva ko pravi. Čista poJezija. Hvala Kočo, svaka ti čast.

p.s. Jageru, dođi slobodno, kupili smo 1000 komada vezica i 4 litra sae 90. Moš se igraš ceo dan  :P

• Çelebi, 2415 postova

Sva trojica su genijalci, mogu i zabu da potkuju samo ako hoce ;)

Joj, probali smo jedared al je bacala ćifte te smo odustali za neko vreme  ;D

A neko pomenu skutere. Ima pre nas jedan servis malih kućnih aparata. Možda prvo tamo da pogleda pa ako ne mogu ništa, nek dođe do nas  :D :D :D

@DEJAN ZEMUNAC

Mi nekoga  zaHebavali? Svašta!  ;D ;D ;D

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

...Jageru, dođi slobodno, kupili smo 1000 komada vezica i 4 litra sae 90. Moš se igraš ceo dan  :P

Eeeeeeeeeeeee, vidiš.... dobro da si me podsetio.... crkA mi podmazivač lanca... taman da ga večeras opravim ;D

• Svrati ponekad, 220 postova

Eeeeeeeeeeeee, vidiš.... dobro da si me podsetio.... crkA mi podmazivač lanca... taman da ga večeras opravim ;D

nesto crklo na africi????  ??? ??? ??? bas me cudi...  :D :D :D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja