Jump to content

Moto Zajednica

Miloraden-yzf 750 r POMOC<<<

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Yamaha yzf 750 r

Pozdrav ljudi,Iz Sombora sam vozim yamahu yzf-750 r.trokira do 3000-3500 obrtaja a kad probije ide kao luda,nekad oce da radi na 3 klipa.ako neko moze da pomogne dobro bi mi doslo,skoro sam uzeo motor u takvom stanju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Pozdrav

Mile prijatelju, lako je otici kod ovlastenog servisera, nemoj smesti sa uma da je nasa finansiska situacija prilicno losa........jednino sto imamo to je vreme mada moras priznati da je i to nesto...

A ti prijatelju probaj za pocetak da zamenis svecice, ako nisu one onda veravatno stelovanje karburatora....

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Yamaha yzf 750 r

hvala Dzigorius,danas sam narucio svecice.ja sam iz Sombora,nema kod nas ovlascen servis za yamahu.ima par majstora koji rade ovako,ja sam inace auto mehanicar radim vec 10 godina,velike motore nikad nisam radio zato sam pitao za savet.nisam ja pri nekim parama da teram u ovlasceni servis.koje ulje da sipam u njega?malo mi je trosan motor,dal bi valjalo da sipam neko malo gusce ili ne?pozdrav svima i hvala na savetima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Drago mi je da smo kolege, resices ti to sam, tako i treba jednom kada se napatis naucices za sva vremena a to je najvece vrednost.........drago mi je da imamo jos jednog mehanicara na sajtu jer nas nikada nije dosta jer na zalost vozimo manje vise krseve......

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja