sine 12 Napisano April 24, 2007 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam yamahu majesti 125 i motor (masina) mi prenosi jake vibracije na ceo motor. Da li neko zna sto se to desava da li postoje neki nosaci motora silen blokovi ili nesto slicno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 24, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije ti masina nije dobro ucvrscena??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano April 24, 2007 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Tako i meni isto na hyosungu bar znas da masina radi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan To moze biti iz nekoliko razloga... ili nije lepo pricvrscena ili treba da se zamene nosaci (ne znam tacno kako je vezana ali sigurno ide preko silen-blokova kao sto si i rekao) ili nije dobar ler gas ako se to desava samo na leru... pretpostavljam da se na vecim obrtajima ne trese? U svakom slucaju trebalo bi to neko strucan da pogleda, ovako se samo moze nagadjati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 24, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je ako je cvrsta veza da su ti jednostavno popustili nosaci ili ti je cak neka matica spala. Ako utvrdis da je gore navedeno tacno, kupi matice sa plasticnim osiguracem i navoj namazi lepkom za navoje, ne bi trebalo da se isti problem javi u skorije vreme. Ako su gumeni nosaci u pitanju, moguce je da su jednostavno ispali iz lezista(nisam imao priliku da se suocavam sa doticnim problemom, ali ko ce ga znati) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 24, 2007 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e pa hvala svima, a pogotovo kvarisi majstoru.nekako mi njegov nick uliva poverenje.Meni i ne smeta nego je prodajem pa me svi smaraju za to.A u planu je suzuki sv 650 s lep je model, a i dosta mlad moze jeftino da se kupi i uveze.Pa da budem pravi bajker.Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 24, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da to sredis za sto manje pare pa onda ces vise dobiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 24, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Neki od nosaca motora je popustio. To se cesto desava kad se safovi ne osiguraju sa loctajt sredstvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i ja isti problem na istom motoru, samo sto sam ja razloge potrazio u tome sto je bio stavljen kit na 180 ccm pa nisam nista dirao, a pretpostavljam da je moglo da se ublazi drmanje i vibracija, ali kako god, prodao sam ga..doduse, kada se covek navikne, nije problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...