vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko od kolega nesto vise o tragediji koja se dogodila veceras na magistralnom putu uzice-zlatibor u kojoj je nas kolega izgubio zivot? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo je moj brat od tetke Boki. Na izlazu iz drugog tunela je udario u auto. Ne znam detalje, koliko sam cuo neka zena je presla na njegovu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan zar opet?pa dokle vise!!? :'( :'( :'( porodici i prijateljima moje iskreno saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan porodici i prijateljima iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce... :'( :'( :'( Tacno znam koja krivina, jes pomalo zajebano mesto, posle tunela pocinje duga leva krivina, ako se ne varam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce... :'( :'( :'( Tacno znam koja krivina, jes pomalo zajebano mesto, posle tunela pocinje duga leva krivina, ako se ne varam.... tako je pre tri dana sam prosao tuda :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 28, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo je moj brat od tetke Boki. Na izlazu iz drugog tunela je udario u auto. Ne znam detalje, koliko sam cuo neka zena je presla na njegovu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Avgust 28, 2010 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo je moj brat od tetke Boki. Na izlazu iz drugog tunela je udario u auto. Ne znam detalje, koliko sam cuo neka zena je presla na njegovu stranu. Saucesce........................................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan tuga :'( iskreno saucesce :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 29, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo je moj brat od tetke Boki. Na izlazu iz drugog tunela je udario u auto. Ne znam detalje, koliko sam cuo neka zena je presla na njegovu stranu. Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 961 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Avgust 29, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/204702/Poginuo-vozac-motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Farbach zao mi zbog tvog gubitka :'( Ipak pise da je on presao na drugu traku a ne auto, koliko je to tacno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 29, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Farbach zao mi zbog tvog gubitka :'( Ipak pise da je on presao na drugu traku a ne auto, koliko je to tacno ??? to vise nije ni bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da vredjam. Jeste bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Farbach: Primi iskreno saucesce, potpuna tuga... Drugar mi je isao za Cg za vikend, naisao je minut posle udesa, nije mu bilo dobro... Vratio se u Bg, jos je u soku, hoce da batali motor... Po opisu bih rekao da je brzina bila prilicno velika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 30, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...