Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko nekih informacija? To je sledeceg vikenda, idemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan bio,vido,nikad vise .... najgore turisticko mesto koje sam ikada posetio...plaza je katastrofa,more prljavo,na sve strane se nesto gradi,imas jednu ulicu u kojoj se sve nalazi..hoteli,butici,samoposluge sa brkatim kasirkama.... neljubazno osoblje hotela (7 dana narucivao budjenje za dorucak..ni jednom me nisu probudili.... a ko ce se jado penjati na 2 sprat .... jedina svetla tacka je bio jadni magarac sa kojimi se turisti slikaju slag na tortu je 15-ak brodica koji ti na plazi probijaju usi s megafonima.... plava spilja,zuta spilja itd....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Nije idealno imate pravo ali citavo ljeto je ful kapaciteti pa vidite samo mogu da kazem sretan put i polako i vidimo se sledece nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zasta si imas motor ako si 7 dana proveo na istom mestu, saraj malo Sale... malo tam malo vam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bio,vido,nikad vise .... najgore turisticko mesto koje sam ikada posetio...plaza je katastrofa,more prljavo,na sve strane se nesto gradi,imas jednu ulicu u kojoj se sve nalazi..hoteli,butici,samoposluge sa brkatim kasirkama.... neljubazno osoblje hotela (7 dana narucivao budjenje za dorucak..ni jednom me nisu probudili.... a ko ce se jado penjati na 2 sprat .... jedina svetla tacka je bio jadni magarac sa kojimi se turisti slikaju slag na tortu je 15-ak brodica koji ti na plazi probijaju usi s megafonima.... plava spilja,zuta spilja itd....... to za osoblje nema veze sa sutomorem vec sa komplet crnom gorom. Meni je sutomore skroz ok i bas mi je do jaja sto je sve u jednoj ulici. Uvek sam se u sutomoru lepo proveo na letovanju,ali me herceg novi nece vise videti. Sutomore kakvo god da je ali bar ima plazu sa peskom...a u herceg novom se suncas na betoncini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan organizator u skupa u sutomoru nije motorista,i covjek pravi skup samo da bi zaradio ,prosle godine na skupu ga zamalo nisu umlatili i to momci iz susjednog grada. na skupu se izbjegava pucanje jer je u skup u centru sutomora a ima mnogo turista.za ove dvije godine sto sam bio tamo nije bilo nikakvog rucka koji svake godine stave u brosuri. jedina svijetla stvar je sto je na moru,pa ljudi dodju 2-3 dana i okupaju se . jos jedna losa stvar je sto bukvalno ne postoji kamp jer tu moze stati ukupno 10 do 15 satora i to ih pola bude na nekoj betonskoj terasi. moje misljenje je da se ne isplati doci na ovakav skup pogotovu prevaliti vise od 100km ,meni je tu na 10 km pa cu otici samo na kratko da vidim sta ima. ko nevoli sutomore moze doci u petrovac ,to je 10km i manje od sutomora,gdje dolaze samo porodicni ljudi i mir je ,takodje ima dvije plaze pjeskovite koje su odlicne za kupanje. a smjestaj u septembru se moze naci malo visocije oko 6-7e a nize oko 10e po osobi. takodje u buljaricama ima jedan veoma lijep kamp. po meni je mnogo bolja opcija moto skup u ulcinju koji je slabo posjecen od strane Srba a mnogo je dobro mjesto ,momci iz kluba pirates koji organizuju skup veoma ljubazni i gostoprimljivi.takodje skup se pravi na plazi,bina izmedju plaze i sume a u sumi je kamp.ali taj je skup pocetkom sezone tj u junu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Moto Skup ne organizuje moto klub nego neki privatnik!? ??? WTF? Nas 3 krecemo motorima za CG i nismo ni planirali da ostanemo u jednom mestu duze od 3-4 dana. Saracemo svuda po primorju. Malo ovde, malo onde... Kolko je ulaz na skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Avgust 29, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan ulaz je ranije bio 5e. moto skup organizuje jedan procelavi covjek koji ne vozi motor. oni sebe pominju kao noku moto organizaciju Loyd , ili moto kamp loyd pominju i neki moto klub ali nikog od clanova jos nisam ni vidio ni upoznao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan a sto je uopste bitno ko organizuje ako je skup ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan bitno je zato sto skup ne moze biti ok ako covjek koji organizuje nikad nije bio na nekom drugom skupu jer ne voi motor. ti dodji pa provjeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa zar ne organizuje onaj biciklista svaki put .. onaj shto vozi ficu i farba ga valjkom ispred tehnichkog svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosch 0 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je : DA LI SKUPA UOPSTE IMA??? :-\ :-\ ako neko ima ikakve podatke neka ih iznese . Neki kazu da ga nece biti !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam pitao loyda i reko mi je 10.11.12 ako on mene laze i lazem i ja vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan bio,vido,nikad vise .... najgore turisticko mesto koje sam ikada posetio...plaza je katastrofa,more prljavo,na sve strane se nesto gradi,imas jednu ulicu u kojoj se sve nalazi..hoteli,butici,samoposluge sa brkatim kasirkama.... neljubazno osoblje hotela (7 dana narucivao budjenje za dorucak..ni jednom me nisu probudili.... a ko ce se jado penjati na 2 sprat .... jedina svetla tacka je bio jadni magarac sa kojimi se turisti slikaju slag na tortu je 15-ak brodica koji ti na plazi probijaju usi s megafonima.... plava spilja,zuta spilja itd....... to za osoblje nema veze sa sutomorem vec sa komplet crnom gorom. Meni je sutomore skroz ok i bas mi je do jaja sto je sve u jednoj ulici. Uvek sam se u sutomoru lepo proveo na letovanju,ali me herceg novi nece vise videti. Sutomore kakvo god da je ali bar ima plazu sa peskom...a u herceg novom se suncas na betoncini. haha,da l nisi bio mozda ovu zadnju sedmicu u HN.Crn motor SA table i stalno si nosio prsluk a i kacigu do pola nabivenu na glavu po nekad. ako si to ti,par puta sam razmisljao da te gadjam hladnim nikom na Savini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bio,vido,nikad vise .... najgore turisticko mesto koje sam ikada posetio...plaza je katastrofa,more prljavo,na sve strane se nesto gradi,imas jednu ulicu u kojoj se sve nalazi..hoteli,butici,samoposluge sa brkatim kasirkama.... neljubazno osoblje hotela (7 dana narucivao budjenje za dorucak..ni jednom me nisu probudili.... a ko ce se jado penjati na 2 sprat .... jedina svetla tacka je bio jadni magarac sa kojimi se turisti slikaju slag na tortu je 15-ak brodica koji ti na plazi probijaju usi s megafonima.... plava spilja,zuta spilja itd....... to za osoblje nema veze sa sutomorem vec sa komplet crnom gorom. Meni je sutomore skroz ok i bas mi je do jaja sto je sve u jednoj ulici. Uvek sam se u sutomoru lepo proveo na letovanju,ali me herceg novi nece vise videti. Sutomore kakvo god da je ali bar ima plazu sa peskom...a u herceg novom se suncas na betoncini. haha,da l nisi bio mozda ovu zadnju sedmicu u HN.Crn motor SA table i stalno si nosio prsluk a i kacigu do pola nabivenu na glavu po nekad. ako si to ti,par puta sam razmisljao da te gadjam hladnim nikom na Savini ;D nisam ja ali znam ko je ako je prsluk MK.CIVIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim bajkerima,ove godine sam letovao u sutomoru i svih 13 dana sam proveo u moto klubu LLOYD gde samm se hranio kod njih u restoranu pa tako i dosao do gazde i par informacija.moto skup pocinje 10 i traje do 14 septembra.gazda najavljuje lud provod i nezapamcenu zurku,samnom su bili i momci iz MK ADRENALIN PECINCI i LA MOTO LAZAREVAC koji su odusevljeni gostoprimstvom svih nas.sta da kazem mozda neko od nas sa bjb ima stvarno lose iskustvo sa njima ali u to necu da ulazim jer su momci i sam gazda po meni ok likovi.imam i par slika sa celom ekipom iz MK LLOYD pa cu okaciti ovih dana.ako neko ide na moto susret neka se javi ja idem sigurno,ako dotle ne registrujem motor idem autom pa mogu poneti nekome stvari i ici u grupi zajedno sa vama.pozzz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Septembar 5, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan jos jedan zainteresovan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na letovanju,vozanju, provodu u CG i Sutomoru i vratio se dve nedelje pre susreta,a rani godina sam uklapao godisnji,letovanje i posetu susretu na koji vise necu ici kao i mnogi motoristi iz Srbije koji su isli prethodni godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan sledece godine ce se praviti skup u petrovcu ,u isto vrijeme kad i u sutomoru . i bice pravi skupa ne ovo u sutomoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan sledece godine ce se praviti skup u petrovcu ,u isto vrijeme kad i u sutomoru . i bice pravi skupa ne ovo u sutomoru jesi li iz petrovca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan bajker ko bajker, pa kad sam bio u petrovcu blejao sam u motore, mozda sam i tebe video. sta vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan vozim yamahu tt600,mislim vozio sam do nedje 20 avgusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan vozim yamahu tt600,mislim vozio sam do nedje 20 avgusta bela, stajala kod fudbalskog igralista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeste to je ta. kolko si bio u petrovcu jesi bio motorom i dje si bio smjesten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...