Dutchman 114 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako , puko mi nosach klackalice na Burgmanu 400 iz 2001 , koliko sam shvatio isti model je od 1999 do 2002 godine , i problem je shto je iskrivio dva ventila a zato shto je nekom magijom radio solidno takav uspele su klackalice da se sje... i malo se pojela bregasta ... elem gde nabaviti polovne delove gore navedene ili je mozda jeftinije kupiti celu glavu , pomoc poshto sam okrenuo shta ima u halooglasima i novosti oglasima i uglavnom imaju svi samo nosach klackalice koji koshta 10-15e a sve ostalo jok , ovo mi vrshi posao ali ne otvara mi se mashina josh jedanput ... ako me razumete ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Avgust 27, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Aj' strpi se malo. Sledece nedelje bi trebalo da otvori radnju ovaj moj drugar majstor.Znam da ima jednu masinu sto je zveknula,samo treba da proverim sta je jos od toga ostalo i koji je model.Burgman 400 je 100%,samo eto da vidim koja je generacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan chekam ... a ako nije frka javi mi chim se pojavi ... i HVALA unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja de ima delova.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ima ceo agregat.... javi se na pm ako te zanima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel1201 9 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: uzice Motocikl: ducati multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da porucis preko neta,samo sto je skupa dostava iz inostrnstava,ali su delovi recimo za americko trziste mnogo jeftiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...