Marko011 2457 Napisano Avgust 25, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o mojoj hondi, 95to godiste, oko 24:00 sam obiso malo grad i vracam se ka garazi kada se odjednom ugasio kod starog merkatora. Jedan kolega motorista je odmah stao (kolko se secam Novak, ne znam da li je sa foruma, hvala mu u svakom slucaju) i uz "gurku" sam uspeo da ga upalim. Misleci da je malo prazan akumulator odmah sam krenuo ka auto put na punjenje, ali nazalost pri iskljucenju se opet odmah ugasio, cim sam stao. Opet gurka i tako jedno 5-6 puta dok vise nije hteo uopste da upali. Zatim je usledilo rucno slepanje do garaze....... Ovo mi se jednom desilo pre 2 meseca, ali je radio normalno posle prbog paljenja......zatim sam mu zamenio svecice, akumulator i ocistio karb........ali mi je receno da je vrlo moguce da je i regler u pitanju...... Struje sada kao da nema, jedva svetli ulje, stender,....... Inace punio mi je oko 13,5 kada sam stavio nov akumulator pre dva meseca. Ono sto sam primetio i sto mi je cudno u zadnje vreme je kada u leru malo dam gas, pojacava se intenzitet svetla na satu, kao i sama oborena svetla!? Regler ili "ko zna sta"? poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Avgust 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Regler ili alternator . A da proveriš da li si dobro stegnuo kleme na akumulatoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan imas dosta tema o punjenju aku...pretazi malo forum http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58234.0 evo ti jedne npr. ako ti nesto nije jasno pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Avgust 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Mare imam ja punjac za aku, elektricara za alternator i radionicu znam i gde imas da kupis nov akum ako je potrebno, javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u `PAVILJONIMA`mogu da vidim sta je riknulo ako nemas nikog blize... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 26, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je bio regler, Arakis feat. Joska and crew resili stvar, danke njima ;D Stevo, dul-boy hvala u svakom slucaju Sad samo pun rezervoar i bbbbrrrrrrrrrrrm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1781 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 832 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan mora 14,7 v da puni i vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...