Jump to content

Moto Zajednica

Balaton, Brno, Bec....i....muzej motora!

Recommended Posts

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

lep putopis,lep muzej! licno mislim da bi mi znacilo mozda vise slika prelepih objekata koje imaju madjari i austrijanci u odnosu ma mlade dame kojih ima pregrst! sve 5!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Moj favorit je gore onaj Zundap sa prikolicom. Kazu da pise da je napravljen za rat i da je presao sve frontove!!! Eeee sto ti je nemacka....nije mi jasno kako su izgubili rat kad prave nakva kola i motore....?

post-2380-1287909169594_thumb.jpg

post-2380-12879091697532_thumb.jpg

post-2380-12879091698579_thumb.jpg

Ovo sam sve pisao samo zbog slika motora koje kako sam naveo zelim da podelim sa forumasima. Inace slike gradova koje sam prosao su vise nego uobicajne, jer smo svi  bili u Madjarskoj, Austriji.....a ako niste ici ce te!!

Inace najinteresantnije je to sto nikako nemam srece sa navigacijama. Prosle godine jedna mi je crkal u francuskoj pa sam morao ici dalje auto putem. Sad pre sombora opet presta da mi puni...sta je u pm...punjac zvecka...Nista odem u prvi prodavnicu mob.telefona i covek mi dade drugi i kaze ovaj ce da radi. Nerazumem se u struju al znam da je to ko voda. Stavim novi punjac kad ono rad, punii, da al kad je iskljucena navigacija, kad upalim ono nista. Zapravo puni ali ne kako treba. Tako mi je radila do Balatona a onda se iskljucila. Moradoh sam da opravim punjac, koji da vidis radio do kuce. Najveci biser mi se desio kada sam na jednoj madjarskoj pumpi hteo da sipam 98cu. Vidim iskosa pise 8 i zelene boje. Krenem da sipam i u trenutku se okrecem i kopnstatujem kako cudno pise benzin. Prekinem da sipam ko opecen,u tom trenutku mi prilazi momak i kaze mislim da to nije dobro za tvoj motor. A uuuuu najbo sam ga sed, mislim se ja... Kaze momak to je od kukuricu pokazujuci na kukuruz....IIIII a ja sipao samo 4l. Mislim se ovo je bio dizel. Na pumpi pise bio ehanol 85. Bilo kako bilo posle kraceg vecanja odlucujem da sipam jos 10l.benzina95 pa da promesam pa sta bude. Valjeda mi vrucina udarila u glavu ili sta...pojma nemam. I tako i uradim, i nistaaaaaaaaaa. Motor isao ko bog, ni da zatrza. Kasnije kad sam dosao kuci prelistam po netu i shvatim da to nije bio dizel vec alkohol koji sa nekim izmenama klasicnog benz motora moze da radi. Zato mi nije ni zatrzao!

Naravoucenije

1. dve palme na otoku srece(nezaobilazno)

2. Kupite bolju navigaciju od kineske ili ponesite rezervne punjace!!!

3. Nesipati bio ethanol i sl.jedinjenja sem ako nevozite kawasaki!

4. Ne ici od Beca do Srbije magistralnim putem, jer treba 12h. Na svakom cosku panduri!Sem ako ipate na pretek vremena!

5. Svima zainteresovanim predlazem da sledece godine posete u Brnu moto gp, zaista je dobar osecaj!

Pozdrav

post-2380-1287909172002_thumb.jpg

Pa srpska posla. Ne znam tacno na kom delu staze sam bio to je jugo zapad neko slovo T i broj!!! Malo je onih koji pokusavaju da gledaju bez ulaznice. JBG standard je to. Ja sam bio na delu pravca i jedne desne krivine, i tu su cene bile 50e, sto je najjeftinije, sve ostalo je od 80 pa navise, bar na ovom delu staze. Mana ovog dela staze je sto nema video bim, ali se moze videti jedan na 200 metara, pa su mnogi koji su ovde sedeli na travi nosili dvogled.

A sto se tice devojcica iz boxa, naravno kao sto rekoh nisam ih ja slikao, al vidim da vecina vise voli da gleda but & guzz nego putesestvije po belom svetu, al jesu uslikane u Brnu!

Kao sto rekoh 10m od staze!

post-2380-12879091823758_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja