Čeh 1009 Napisano April 23, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam prošle nedelje legalizovao motorèe, reših da sa drugarima (Cope, Carlos+lepša polovina+drugarica, +moj ortak Nikola) napravim ðir do Novog Sada, kao da vidimo taj bedni sajam... LM, vožnjica je bila super, ekipa na nivoju zadatka. Da ne kenjam previše, evo slièica: Pauza uz put, malo da se slika, malo da zapalimo po nogu i protegnemo pljuge: Stali u S. Karlovcima da pojedemo pljesku, ogladnelo se Posle pljeske odluèili da odemo do Stražilova: gde smo videli Endurèeve drugare ali se ubrzo tamo pojavila ekipa vatrogasnog relija ili tako nešto pa odosmo dalje: U Novome Sadu smo otišli na sajam, gde je (kao što je neko veæ napisao) bilo zanimljivije ispred nego unutra: Unutra: Cope je imao neka posla dok smo mi bili na sajmu, pa se vratio umoran... Pošto smo se dobro istrošili, svratili smo do U povratku smo zaboli još jednu puš pauzu na jednoj lepoj krivini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 23, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ti bas ne dangubis! Svaka cast. Kako slusa Tenerka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 23, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Japanski motori, Kineska klopa, domaæe žene... vrh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 25, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Japanski motori, Srpska klopa,carstvo nebesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je ,Nikola ! odlicno ! pravi bajker.............. moj naklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...