Pedriic 1 Napisano April 23, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan www.cubi.co.yu Vare i krompir za jabuku, ako treba i jos mnogo toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 23, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan OFF: Kad vec to pomenu jes si cuo za biljku koja se zove PUKS? Ko zna smejace se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan www.cubi.co.yu Vare i krompir za jabuku, ako treba i jos mnogo toga! A cak umeju i da buse. meni je otisao navoj koji drzi poklopac filtera ulja i planirao sam da ubacim veci sraf, medjutim ljudi imaju drugo resecnje razbuse jos malo rupu i ubace patron tako da ne morate da jurite druge srafove. Toliko su ljubazni da hoce cak da urade i na samom motoru, ako je iole pristupacno, iako je radinoica ogromna ima malo prostora, a strugar ja na kraju radionice nekako sam uspeo da se uvucem u radionicu i parkiram ga majstoru na ruke da se ne seta po alat i nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzr6000 0 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni su pravili klackalice i bregastu na dr u i posle 100 km opet isto platio sam 100 e i patka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...