lalajko 2033 Napisano Avgust 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kada iz Lazarevca krenete ka Arandjelovcu, posle oko 6km stizete u selo Trbusnica. U ovom selu je 1. juna poceo sa radom etno restoran Babina reka. Posto se nalazi na nekoliko kilometara od moje kuce, imao sam zadovoljstvo da poslednjih godina cesto obilazim ovo mesto i pratim radove. Stvar jos nije dovedena do kraja, ali i sada predstavlja jedno od najlepsih mesta za izlazak koje sam ikada imao prilike da vidim. Osoblje je izuzetno ljubazno, a narocito mi se dopala muzika, izborom (smooth jazz, instrumentali) i nenametljivoscu - mozete normalno razgovarati. Koliko god da je lepo danju, uvece je jos lepse! Svuda okolo je suma, vezduh je fantastican, ali se dobro ubucite jer sa mrakom naglo zahladnjuje. Uskoro ce ispod restorana na travnatom platou biti zavrsen bazen. Na jezercetu ispod kompleksa ce biti uredjen japanski vrt, a pumpe ce praviti vestacki potok na kome je vec postavljena prava vodenica. U planu je i izgradnja nekoliko bungalova i apartmana za goste koji zele ovde da borave duze. Kad pomenuh jezerce, na njemu moze da se peca - pre par dana sam gledao vadjenje sarana od nekoliko kilograma! Vlasnik objekta je raspolozen da pripremi sve sto treba i doceka bajkere. Potrebno je samo da se najavimo. Telefoni za informacije: 063.8028557 i 065.8028557 http://etnoselobabinareka.com/ http://www.facebook.com/group.php?gid=131651703517399&ref=search Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zaista izgleda predivno. Definitivno vredi otići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Avgust 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 99 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala našem dragom Lalajku što nam je otkrio još jedno predivno mesto I da, ambijent i klopa za svaku preporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bio proslog leta, kada jos nije bilo nekih detalja. Sa velikom paznjom i ukusom uredjen ambijent. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio i zaista je lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da cu srediti motor do slede nedelje :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 28, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se baš sad da razmišljam da postavim temu sa ovim naslovom kad sugrađanin me preduhitrio!Topla preporuka,stvarno vredi otići..uveče je tamo extra..na stočiće stave svećice..ma bruka!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Avgust 29, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo detalja danasnje posete Babinoj reci... Pa onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Avgust 30, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti je lepo tamo Lale, milina... Hvala na gostoprimstvu i idemo na Kucaj kad popravim motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi Lalajka, ne bi ni znao da postoji ovako mesto. Svaka preporuka...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...