Jump to content

Moto Zajednica

MK"FAMILIJA",ADA CIGANLIJA,27,28,29,AVGUST 2010

Recommended Posts

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

U vezi pešaka, u malim sredinama gde se ništa ne događa, moto skup i pojava motorista, glavna su atrakcija u gradu, pa ljudi često dolaze da nas gledaju kao predstavu u cirkusu, cela porodica se skupi kupe semenke i kikiriki, stanu po strani i gledaju, pa ponekad čak i babe i dede dolaze da pred smrt vide čudo neviđeno :)

U većim gradovima na pešake možeš da računaš jedino one koji su iz te priče a njih nema puno  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Pa zar nije atrakcija kad prodje +200 motora gradom

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: HONDA VARADERO XL 1000

da se kulturno izrazim

pushi pishu

a an defileu je bilo kolko, 200 motora, a na skupu je bilo 20

to dovoljno govori o tome koliko ljudi ima pametnija posla nego da placa ulaz na skup

ovako ljudi razmisljaju (vecina koju znam)

moto skup? ok mozda svratimo ako bude vremena, vidimo sta se desava

a placa se ulaz?

zajebi, idemo na adu ali na plazu, tu se ne placa ulaz a puno je golih riba, imas i muziku, a i ispred kafica ionako ima vise  motora nego na skupu...

skup i nije toliko zanimljiv vecini realno, pogotovo kad nije dz

dal je iko i pitao koliko je karta, uglavnom cim cuju da se placa ne idu

Ncitani bilo je 650 motora, ako te bas zanima

a tu informaciju imam zato sto je prodato toliko ulaznica, a

caffe race-eri kao sto si ti nisu potrebni da se pojavljuju na skupu,

da pokazuju svoje R1 masine i misice i guzice svojih nazovi devojaka,

a da nisu izasli iz beograda svojim biciklama!

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Da ne zna neko koliko je bilo motora na defileu?

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ500s

Vidim ja da nama koji smo navuceni na dvotockasno zlo dolazi blistava buducnost  kad se ovako prepucavamo oko jednog skupa...... :-\ :-\ :-\

Sta bi bilo da je u pitanju nesto od mnogo vece vaznosti, a zahteva jedinstvenost i slogu? ??? ??? ???

Samo da napomenem, ne umanjujem vaznost skupa ili trud odredjenih ljudi koji su se muski potrudili da naprave nesto za nas ostale gotovane.Prosto, ko je bio, bio je.Ko nije bio, nije.Neko se pokajao sto je bio, a neko sto nije..... stagod.......

ima jedna stara prica o coveku koji je sa zenom i magarcem posao na pijac da prodaje robu.....sad, ko zna pricu, zna, ko ne zna nek se raspita, poucna je....vrlo...

Hvala organizatorima na trudu, a kisu cemo zamoliti da nas sledeci put zaobidje i sve bude u redu ;)

Uzgred, ako nas je neko video da vadimo limenke iz ranca ili vec odakle, duzan sam objasnjenje:nisam proveravao, ali sumnjam, da smo mogli da nadjemo bezalkoholno pivo na celom skupu....pa sad, pre nego li krene prozivka, valja reci da neki od nas prosto zive od dozvole, a inace su baksuzi, pa bas i ne bi voleli da ostanu na par meseci bez iste.....

Mozda sam ja lud, ali mogu da razumem ljudsku radoznalost, pa samim tim i "cudo nevidjeno" na dva tocka.Siguran sam da nas ovde ima dosta onih koji su jos kao mali njuskali stalno oko motora i bili bezobrazno radoznali i takvi i ostali do danas, a ima i onih koji voze  po "sluzbenoj duznosti".Zasto bih se ja osecao kao "cirkuska atrakcija" pa samim tim lose, kad sam do juce bio u publici koja posmatra tu "atrakciju"?...pa i danas radoznalo idem na "vasar" da vidim poneku novu interesantnu "atrakciju"..........

pozdrav

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Dzaba pricas Robere,nekima je stalo samo do napusavanja,nemaju ljudi preca posla,a koga boli q sta ko iz ranca vadi!?? Radi sta te volja,...oces li piti vodu,pivo,radzu....kabezu...nebitno,dodjes u miru,ucestvujes u necemu kao covek,i tako i odes.Familijo,vidimo se dogodine ponovo.Ziveli !

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

daj zakljucajte temu... ovo je prevrsilo svaku meru ...  :o

Posto nema niko vise slika i utisaka sa skupa... +1

• Svrati ponekad, 299 postova

ok je ljudima koji ce da izbleje ceo dan da plate, ali ja hocu da udjem na pola sata, necu da pijem, necu da jedem, hocu samo da se pozdravim sa ljudima...

i zato necu da placam kartu, kao ni 20 ljudi koje znam...

nadji se sa njima u gradu...popite pice....nemoj ici na skup...

nazalost sve je manje ljudi za koje su se pravili skupovi a sve je vise onih koju su videl ida to tako treba....

zasto niko ne udje u bioskop i kaze necu da gledam film hocu samo da vidim koga ima....

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja