ivan 68 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je u Srbiju najprodavaniji model Piaggio fabrike Novi BEVERLY 300 http://www.skutercentar.rs/catalog/piaggio/piaggio---skuteri/beverly-300-new.html prvi utisci ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Agregat je odličan - imao sam prilike da probam novu Gileru Nexus 300 (agregat Piaggio Quasar, isti kao na pomenutom Beverliju). Redizajn je vizuelno zanimljiv, ali mi se ne sviđa trouglasti far - lepši mi je stari okrugli. Srećom, pozadi ništa nisu menjali - Beverli ima možda najlepše dupe od svih italijanskih skutera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel1201 9 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: uzice Motocikl: ducati multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan prelep je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Decembar 24, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo bi bilo glupo sesti bez odela i cipela, cak i na Italijanskom Beverly forumu izgled nije bio bog zna kako pozdravljen. Meni se LICNO ne svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copears 3 Napisano April 2, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno podgojeni Liberty, razocarao me je izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan deluje mi nekako ,, kineski`` ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 14, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan povlacim rec mnogo lepo izgleda jedino sto mu 14'' zadnji tocak prednji sam zaboravio ovako solidno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan ma koje jos video los beverly, ma ajte molim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...