Ćili 674 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da u Beogradu ima mnogo, a bice mnogo vise, ljudi koji koriste, uglavnom, skutere za lakse kretanje kroz grad. Problem saobracaja u Bg nece biti resen i bice sve gore, a kad pocnu da rade Gazelu i Pancevacki..... znaci, skoro pa jedva cekam da vidim to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Lady 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da u Beogradu ima mnogo' date=' a bice mnogo vise, ljudi koji koriste, uglavnom, skutere za lakse kretanje kroz grad. Problem saobracaja u Bg nece biti resen i bice sve gore, a kad pocnu da rade Gazelu i Pancevacki..... znaci, skoro pa jedva cekam da vidim to[/quote'] Skuter jeste najbolje prevozno sredstvo za grad ali kada vidis kako se vozaci automobila ponasaju prema motorasima, kako su primitivni i bezobrazni odustanes od takve ideje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Da ne spominjemo likove koji za prvi motor kupuju one preko 500. Posle raznoraznih komentara na ovu temu, istovremeno se i plasim i stidim sto mi je prvi motor 650ccm... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Nemas potrebe da se plasis niti da se stidis..Samo pamet u glavu.. Ipak ti vozis enduro :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Da ne spominjemo likove koji za prvi motor kupuju one preko 500. Posle raznoraznih komentara na ovu temu' date=' istovremeno se i plasim i stidim sto mi je prvi motor 650ccm... :oops:[/quote'] Nije problem u kubikaži i motoru, najveæi problem je u glavi. Ja vozim 900RR, pa mi nije problem, èak, šta više uživanje mi je da ga vozim lagano. ne znam za druge, ali meni je bitno uživanje u vožnji, a po meni to nije 200 km/h kroz grad :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Lady 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Laganica, nego sta, da uzivas u prirodi :paper: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je sto je sve vise motora, sto je ponuda sve veca, sto cene padaju sve vise, i sto su motori dostupni sve vecem broju ljudi. nadam se da ce sve ovo povuci i naglu ekspanziju moto servisa. mislim da se sa ovakvom tendencijom rasta broja motora, covek ne moze zeznuti ako otvori servis. ovo ce opet donositi konkurenciju, veci izbor, pa time i kvalitet. sadasnja nekolicina pakuje sve sto im stigne u dvoriste, kao da nece biti sutra. kad ih pitate, svaki kvar ce biti sredjen za dva dana. pa kad posle 20-ak dana zavlacenja popizdite i kazete "majstoru" da dolazite po motor, on brzo smugne do gomile, pocese se po glavi psujuci sebi u bradu:" koja li je ono njegova krsina", i na brzinu raskupusa plastike i sediste, raskaci par kablova i creva. i onda kaze, ma evo, vidis, radim ga vec desetak dana... zajebano,..., tetki lekove,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 20, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan @sasafilipovic E mislim da sam te video na motoru jednom prilikom, na strelistu..... ja vozim crveni BT50 ako si me video ili cuo nekad ( ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 13, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike ispred kafica ovde u selu danas popodne... Znaci radni dan, nije ni vece, kisa samo sto je stala.. Koliko sam danas nesto brojao u selu ima preko 40 vecih motora (ne racunajuci ove od 50ccm za svaki dan) a ovo je ipak selo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA 0 Napisano Jun 13, 2007 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan I u Vrscu ove godine neverovatna ekspanzija motora,sto skutera sto pravih motora. ali na zalost i kod nas trkalice kupuju sabani (cast izuzetcima) koji prvi put voze nesto sto ima dva tocka a nema pedale tako da je vec bilo padova a i bice ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romeo 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene u Sopotu ludnica.Skutera kao pleve.Dva lika prodaju neke kineze, nove ne mogu da navasaju.Velikih motora ima oko desetak, ali ekipa tu i tamo.Nije im do voznje vec samo da prodju kroz grad na zadnjem, turirajuci, potpisujuci, pucajuci.Dobro je za vikend kada gomila bajkera ide na Kosmaj pa prdje kroz Sopot.Milina bre videti ljude u punoj "ratnoj" opremi i prodju kroz grad pristojno sa 40km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni kod nas u Svilajncu nista bojle. Dva coveka ovde uvozi motore i stizu im oko 15-20 motora mesecno, i ima cak 6 prodajnih mesta za raznorazne skutere. A posto od Svilajnca pocinju vlaska sela (devet koji pripadaju nasoj opstini), bar 50% domacinstva u selu ima bar po dva motora. Jer kako da komsija koji radi u Francusku ima 2 motora a doticni radi u Shvicu i ima jedan. Smesno. Tako da motora nikad vise!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proka_sm 28 Napisano Jun 17, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Ja se radujem sto ih je u Mitrovici sve vishe, ali nemogu da razumem te sto hoce da budu vidjeni... Ja sam prvo kupio kacigu pa motor a kakva nam je drzava nebi me cudilo da uvedu neke zabrane i za uvoz motora... kako su za kola pricali jer se puno para iznosi iz drzave... to su bre neandertalci... Mitrovica je stvarno u expanziji, nadam se da ce biti jos masovnije, uostalom vidi se i po susretima gde god da su... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je u svim gradovima isto. Jednostavno je pocela pomama za motorima kod nas kasno ali bolje ikad nego nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...