ljadza 331 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Elem skuter je stariji peugeot sv 50 2t iz 97 godine rasturio sam ga ,dosao do sajle ,ali mi se cini da je budzena,posto je spojena na sredini ono sto mi je potrebno je ako neko zna gde moze da se nabavi nova ili zna specifikacije sajle pa da napravim drugu hvala unapred na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan sajla cega? Brzinometra? Kocnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Sajla je za gas valjda je ranije pukla pa su je budzili i radila ali sada nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BO 1 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Regal Raptor 125dd Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde mozda ti se posreci sa dimenzijama: http://www.preisroboter.de/search.php?search=peugeot+sv+50&min=&max=&x=0&y=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trike 1 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vrbas Prijavi odgovor kao problematičan METALPROIZVOD 2 SAOBRAĆAJ I VOZILA >> SERVISI ZA AUTOMOBILE - AUTO-SAJLE Novi Sad, Đoke Mijatovića 26 Telefon:021 / 419-210 SZR BOBAN SAJLE Address: 39 Peke Pavlovica st. Phone: 011/3473-310, 3473-320, 3473-330 Google sve zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za trud adrese znam i ja nego su mi trebale dimenzije posto je budzeno ali sredjeno je sad hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trike 1 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Vrbas Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska, ne pratim na casu :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan boban sajle definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Hval svima za sada reseno ali ce zimus kad se sve bude sredjivalo i to odraditi da valja skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...