Jump to content

Moto Zajednica

Da li je ok da se masina dere ko nenormalna pri laganoj voznji do 120 ?

Recommended Posts

• Drug član, 3007 postova
  • Motocikl: FleXeR

Lanac je pozadi, suva težina 178kg, 62 konja..... a kaiševi su za pogon bregastih ako ne grešim...

Nikako da PROVALIM da li je u pitanju SUVI KARTER što bi mi bilo izuetno ZANIMLJIVO!!!

Kad mogu da VIDIM eventualno probam tVoj motor..... ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

nema frke, ako budes imao nameru da ides u onaj bajkerski kafic na vidikovcu (kod  garden centra) samo se javi, ja sam u komsiluku. samo najebo si u svakom slucaju jer ja sto umem da budem dosadaaan, cudo jedno. a ko sto vidis oko motora ne znam ama bas nista, pa ce biti pitanja i podpitanja  ;D

samo za ilustraciju, pre par dana sam imao ozbiljan problem sa lezistima kormana, tacnije donje leziste se raspalo skroz

i odlucim ti ja da to sam "opravim", kupim nova lezista, nekako na jedvite jade razmontiram masinu, izvadim stara, namestim nova, podmazem sve dobro tovatnom mascu i teraj...

dobro sad, sto kablove nisam vratio na mesto i sto je sve sto moze landaralo na sve strane, jebiga

nego odlucim ipak da odem kod majstora za svaki slucaj, em nisam umeo pravilno da zategnem lezajeve em nisam hteo da rizikujem. odvezem motor kod Joce, ostavim i zovem sutra. reko majstore ja sam to nesto sam menjao, a on se dere MA STA SI BRE MENJAO PA JESI TI NORMALAN  ;D

ispostavilo se da nisam ni znao da se lezajevi menjaju zajedno za onim prstenom, pa sam stari zardjali prsten ostavio u kormanu, a samo ubudzio nove lezajeve.

i tako...

Ja UŽIVAM da časkam o motorima, tako da NIJE PROBLEM... ;D

A i raduckam PONEŠTO oko njih.....

A i vozikam se POMALO......

Tako da mora da padne DRUŽENJE----- ;D

Samo da se vratim sa ODMORA!!!!

POZZ

da li jos nije kasno samo da potvrdim da si zensko, razvijenog grudnog kosa i plave kose?

molim te mi samo to potvrdi, mnogo sam nestrpljiv  ;D

da li jos nije kasno samo da potvrdim da si zensko, razvijenog grudnog kosa i plave kose?

molim te mi samo to potvrdi, mnogo sam nestrpljiv  ;D

Kako si pogodiO???

do 00  8)

nego samo da se pohvalim, od danas imam dva kera mala, mesanca

nadjoh ih na sred puta samo sto ih ovi ispred nisu zgazili, bilo mi greota da ih ne sklonim odatle

pretpostavljam da je keva ruknula cim su oni izasli iz jazbine. mleko i griz su smazali na eks, ko zna kad su jeli :(

slatki su ko secer ;D

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

do 00   8)

nego samo da se pohvalim, od danas imam dva kera mala, mesanca

nadjoh ih na sred puta samo sto ih ovi ispred nisu zgazili, bilo mi greota da ih ne sklonim odatle

pretpostavljam da je keva ruknula cim su oni izasli iz jazbine. mleko i griz su smazali na eks, ko zna kad su jeli :(

slatki su ko secer ;D

Podrska na humanosti ;),ja sam prekljuce vracajuci se iz sela motorom naisao na malo stene baceno na smetlistu,i bilo mi ga zao ali kako da ga ponesem.Srecom nadjem neku kutiju,malo je izbusim zbog vazduha i stavim u ranac,kuci da ga donesem,moj terijer ce ga udaviti,em mi moji ne bi dali dva psa.

Onda se setim nekih gastajbartera koji su se skoro vratili,i udomljavaju pse sa ulice,i da stene ostavim blizu njih i tako i uradim.

Juce sam isao da vidim gde je kad ono trcka kod njih u dvoristu :).

Inace dosta puta sam hranio napustene pse narocito stence,prosle zime sam svaki drugi dan isao 2-3 km i hranio bacenu kuju i 8 stenaca.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja