zikasb 20 Napisano Avgust 16, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ja sam zika iz sokobanje i tezak sam zaljubljenik u dva tocka gle cuda sto mi se n esto cini da su svi ovde takvi hehe bar nisam usamljen, radim ko masinista (ceprkam bagerom grejderom ....) i veliki sam ljubitelj offroud motora. moj prvi motor je bio neki tomos automatik u nekoj mojoj 13godini pa zatim apenac pa za njim atx koji je na sve licio sem na atx hehe tipa razbusen cilindar na 42 karburator od kultivatora amortizeri od mz-a jednom recju frankenstaj koji je iso ko mutav i non stop se kvario jbg posle tog frankenstajna kupio mz 125 kojeg sam izvuko iz djubrista i cele jedne zime to sam drkao pravio farbao sastavljao i od babe napravio devojku! vozio se neko vreme i prodo ga za trista evrica i te pare dao ko kaparu za moj prvi ozbiljniji motor. Kaparisao sam neki ktm 600lc4 i evo sad cekam da mi jedan lik vrati neke pare pa da odem da ga dovezem to ce biti nadam se u najskorije vreme inace cu da Mad Cry uh i tako uh jbt pa ja napisah roman Tongue cim ga dovezem obecavam slicice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Avgust 16, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 17, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Cao Zile ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na srdacnoj dobrodoslici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...