Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki DR 750 Big

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: Zephyr 750

DR 750 Big na prodaju!Motor je 1989 godište,prešao oko 65 700 km.Farban je pre par meseci,ulje promenjeno pre 1300km,pre 300 km naštelovani karburatori i ventili (potrošnja ispod  5 L),crash bar,Kappa kofer 35l,garancija na akumulator,zamenjeni svi ležajevi,prednja guma odlična,zadnja 70%,dajem još jednu zadnju gumu u rezervu("čupava",u odličnom stanju),lanac i lančanici u dobrom stanju.Može i kaciga uz motor za 30 eur,HJC veličina L(60 cm).

Od ulaganja potrebno zameniti semering prednje leve vile,curka malo ulje.

Cena : 1399 eur ;D

Kontakt na PP ili mail dufkopop@gmail.com

Broj tel.:062 85 34 067

post-9401-12879090615721_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Jeste mu otvoren izduv i prilično je bučan pri višim obrtajima... ;D ;D..a što se tiče nalepnica u pravu si,jeste ovako jednostavnije,ali sam mislio da to ostavim budućem vlasniku mada ću možda i ja to obaviti.. 8)

@Bajone,hvala i samo da dodam,pošto vidim da ti se sviđa ovaj model,da ga prodajem zbog finansijskog stanja inače ga ne bi prodavao u životu..što bi rekli "kao da ga je za mene pravio" :D

@Itza,nije problem,ako ti je kaciga velika ti uzmi samo motor..pa ću se nekako izboriti.. ;D

@Popsy,hvala,a što se tiče problematike objasnio ti je Bajone..razlika između 750ccm i 800ccm jeste u tome što je kod modela 800ccm hod klipa produžen za par mm inače identična mašina i ram,oklp mu je malo drugačiji i 800cc ima dupli izduv,i da,kao što je Bajone rekao,jeste najveći serijski jednocilindraš,odnosno model 800ccm..zato ga i zovu BIG!!  ;D ;D

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja