sokomm 2 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan Dakle radi se o novoj desnoj zastitnoj gumi koja ide na rezervoar na Moto Guzzi Falcone, godinama mi se vuce po kuci a zao mi je da je bacim jer je glanc nova i ne znam da li se moze igde nabaviti sobzirom da se ne proizvode vec 30tak godina, na zalost ima samo za desnu stranu ali mozda nekom bas ta hvali Kamerica na telefonu mi nije neka pa guma izgleda kao da je braon boje a ustvari je crna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Avgust 14, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo od tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sokomm 2 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda CX500E Prijavi odgovor kao problematičan ovde joj je mesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...