Jump to content

Moto Zajednica

xt problem!

Recommended Posts

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie

ljudi,...potrebna mi je pomoc, ako neko zna da mi objasni sta mi se desava sa motorom,...u pitanju je xt iz 97',.....odma' da kazem da sam karburator nedavno cistio i da sam nakon toga stavio filter za gorivo,....kontrolisao sam i svjecicu, i izgleda  dobro,..nije zamascena i braon je boje ...to mi govori i da je krab dobro nastelovan,...valjda!!?  :-\ ...e sad, kad startujem motor kad je hladan radi sasvim ok, do jednog trenutka kada u voznji pocinje da trokira (cini mi se da se najcesce desava na nekih 2500rpm) dok na leru radi bez problema,... anybody help!!?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: PAN EUROPEAN

Kakav si filter za gorivo stavio?Verovatno ti on pravi problem,moguce je da nema dovoljan protok goriva,za probu ga izbaci

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5461 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

kad startujem motor kad je hladan radi sasvim ok, do jednog trenutka kada u voznji pocinje da trokira

Bice da izgubi zazor na ventilima  kad se malo ugrije..

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Svecica, mozda nije odgovarajuca za taj model, ili je neki fals.

Kao sto ti rekose izbaci filter za gorivo.

Ocisti filter za vazduh

A ako ne pomogne, teraj kod majstora na stelovanje ventila

• Andragog, 5023 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

kad startujem motor kad je hladan radi sasvim ok, do jednog trenutka kada u voznji pocinje da trokira

Bice da izgubi zazor na ventilima  kad se malo ugrije..

+1

• U prolazu, 28 postova

prvo da se zahvalim svima koji su nasli vremena da pokusaju da mi pomognu,....u pitanju je bilo to sto je jedna se zica na CDI-u,...ne znam kako otkacila,...znaci to je simptom kad CDi  ne radi kako treba,....trokira,...kao kad si na rezervi,...ili te karb zajebae,....  za sve xt-ovce posebno upozorenje,..u ovakvim situacijama posebno obratiti paznju na cdi,..nedje sam procitao da vrijednost izmedju polova(crvenobijela i zelena zica) treba da bude 115 oma,.....treba provjeriti

poz i sd  :)

• Zainteresovan, 503 postova

prvo da se zahvalim svima koji su nasli vremena da pokusaju da mi pomognu,....u pitanju je bilo to sto je jedna se zica na CDI-u,...ne znam kako otkacila,...znaci to je simptom kad CDi  ne radi kako treba,....trokira,...kao kad si na rezervi,...ili te karb zajebae,....  za sve xt-ovce posebno upozorenje,..u ovakvim situacijama posebno obratiti paznju na cdi,..nedje sam procitao da vrijednost izmedju polova(crvenobijela i zelena zica) treba da bude 115 oma,.....treba provjeriti

poz i sd  :)

Vidiš, ja imam problem na XT-u, samo što mi trokira od 3500 - 5000 okretaja i onda kad dam pun gas živne i radi OK. Ja sam mu čisto karburatore i nije pomoglo, pa je bio kod majstora koji je promijenio prirubnice i ni to nije pomoglo. Morat ću pogledati CDI, baš me zanima hoće li to biti rješenje.

• U prolazu, 28 postova

najbolje ti je, ako imas nekoga u blizini sa istim motorom,da uzmes na probu njegov cdi,i tako otklonis dilemu,..ili ako ima neko dobar od elektricara da objasni kako se moze ispitati ta sprava

• Zainteresovan, 503 postova

najbolje ti je, ako imas nekoga u blizini sa istim motorom,da uzmes na probu njegov cdi,i tako otklonis dilemu,..ili ako ima neko dobar od elektricara da objasni kako se moze ispitati ta sprava

Imam CDI sa Tenerke 1VJ 1987., dok je XT iz 1997. godine. Nisam siguran jel imaju isti CDI?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja