RoganXT 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,...potrebna mi je pomoc, ako neko zna da mi objasni sta mi se desava sa motorom,...u pitanju je xt iz 97',.....odma' da kazem da sam karburator nedavno cistio i da sam nakon toga stavio filter za gorivo,....kontrolisao sam i svjecicu, i izgleda dobro,..nije zamascena i braon je boje ...to mi govori i da je krab dobro nastelovan,...valjda!!? :-\ ...e sad, kad startujem motor kad je hladan radi sasvim ok, do jednog trenutka kada u voznji pocinje da trokira (cini mi se da se najcesce desava na nekih 2500rpm) dok na leru radi bez problema,... anybody help!!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Avgust 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Premeri punjenje i napon akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si filter za gorivo stavio?Verovatno ti on pravi problem,moguce je da nema dovoljan protok goriva,za probu ga izbaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3329 Napisano Avgust 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5461 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan kad startujem motor kad je hladan radi sasvim ok, do jednog trenutka kada u voznji pocinje da trokira Bice da izgubi zazor na ventilima kad se malo ugrije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 14, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svecica, mozda nije odgovarajuca za taj model, ili je neki fals. Kao sto ti rekose izbaci filter za gorivo. Ocisti filter za vazduh A ako ne pomogne, teraj kod majstora na stelovanje ventila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Avgust 14, 2010 Andragog, 5022 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan kad startujem motor kad je hladan radi sasvim ok, do jednog trenutka kada u voznji pocinje da trokira Bice da izgubi zazor na ventilima kad se malo ugrije.. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan prvo da se zahvalim svima koji su nasli vremena da pokusaju da mi pomognu,....u pitanju je bilo to sto je jedna se zica na CDI-u,...ne znam kako otkacila,...znaci to je simptom kad CDi ne radi kako treba,....trokira,...kao kad si na rezervi,...ili te karb zajebae,.... za sve xt-ovce posebno upozorenje,..u ovakvim situacijama posebno obratiti paznju na cdi,..nedje sam procitao da vrijednost izmedju polova(crvenobijela i zelena zica) treba da bude 115 oma,.....treba provjeriti poz i sd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Avgust 14, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan rijeseno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan provjereno sve 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Avgust 15, 2010 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan prvo da se zahvalim svima koji su nasli vremena da pokusaju da mi pomognu,....u pitanju je bilo to sto je jedna se zica na CDI-u,...ne znam kako otkacila,...znaci to je simptom kad CDi ne radi kako treba,....trokira,...kao kad si na rezervi,...ili te karb zajebae,.... za sve xt-ovce posebno upozorenje,..u ovakvim situacijama posebno obratiti paznju na cdi,..nedje sam procitao da vrijednost izmedju polova(crvenobijela i zelena zica) treba da bude 115 oma,.....treba provjeriti poz i sd Vidiš, ja imam problem na XT-u, samo što mi trokira od 3500 - 5000 okretaja i onda kad dam pun gas živne i radi OK. Ja sam mu čisto karburatore i nije pomoglo, pa je bio kod majstora koji je promijenio prirubnice i ni to nije pomoglo. Morat ću pogledati CDI, baš me zanima hoće li to biti rješenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ti je, ako imas nekoga u blizini sa istim motorom,da uzmes na probu njegov cdi,i tako otklonis dilemu,..ili ako ima neko dobar od elektricara da objasni kako se moze ispitati ta sprava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Avgust 15, 2010 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ti je, ako imas nekoga u blizini sa istim motorom,da uzmes na probu njegov cdi,i tako otklonis dilemu,..ili ako ima neko dobar od elektricara da objasni kako se moze ispitati ta sprava Imam CDI sa Tenerke 1VJ 1987., dok je XT iz 1997. godine. Nisam siguran jel imaju isti CDI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ne, mada provjeri ipak,...cini mi se nedje sam cuo da ima razlike u cdi-u pogotovo ako ti je ta iz 87' bila na kurblu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...