Kiro 153 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju su ove pantalone: http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=206096 Pantalone su NOVE, obucene na jednu voznju i tada sam video da mi se bas i ne svidjaju kozne pantalone, navikao sam da vozim u necemu komotnijem. Cena je 120e, mislim da je to ok cena ako se uzme u obzir koliko su nove. Velicina je 54, za malo većeg coveka, oko 190+cm. Moze i zamena za neke tekstilne pantalone, iskljucivo crne boje i u dobrom stanju, ili da dodam nesto za neku dobru koznu jaknu... Ko sta ima slobodno nek ponudi. Da napomenem, nije mi HITNO, ne gori mi pod nogama, nece mi smetati da ih nosim jos neko vreme, pa bih zamolio bez poruka tipa "Daj za 80 pa da saljem adresu". Moj broj je 063/69-69-45, Nemanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 15, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo skupe ili mnogo velike? Da probamo sa 110e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan 100e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojons 13 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje u zamenu, ako nam odgovaraju velicine? Jakna je broj 44, visine sam 183 i 90 kg, jakna nema nijednu ogrebotinu ima sve protektore i jesenji ulozak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kožna?Ako jeste, zanima. Jesu ti rukavi knap? Ja sam oko 190, jedino rukavi mogu da prave problem. Ali mislim da su ti pantalone velike... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojons 13 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1198 SP Prijavi odgovor kao problematičan jest koza i to debela! Cenim da ti je jakna ok, jer imam poprilicne ruke u im jos prostora a i malo mi je velika, a za pantalone neznam! Posalji broj mob da se cujemo ja radim u BG pa se mozemo naci na probu! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...