john doe 3 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio vizir od Gajica i dobio ga za 5 dana. Vizir je inace bio na popustu i platio sam ga isto kao na sajtu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Radi li ko sa Louis-om a da je iz BG ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Radi li ko sa Louis-om a da je iz BG ? Evo care cela tema.... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60381-louis-gracaustrija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Februar 23, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Radi li ko sa Louis-om a da je iz BG ? Deki 0641147001 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Radi li ko sa Louis-om a da je iz BG ? Evo care cela tema.... http://forum.bjbiker...s-gracaustrija/ Hvala puno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Radi li ko sa Louis-om a da je iz BG ? Deki 0641147001 Hvala puno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Mart 1, 2011 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna šta je sa sekulom poslao sam mu poruku...nije mi odgovorio, zvao sam ga ne odgovara...??? I dali ima još neko ko donosi stvari iz louisa bez provizije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Mart 1, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna šta je sa sekulom poslao sam mu poruku...nije mi odgovorio, zvao sam ga ne odgovara...??? Sekula je bio na putu. Zovi ga sada, mislim da ce ti se javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Mart 1, 2011 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ...adj sad ću ga opet zvati zvao sam ga pre sat dva pa se nije javljao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Mart 2, 2011 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Javio se Sekula juhuuuu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo radim i ja Louis. Po kataloskim cenama, plus 10% SAMO na akcijske. 063/101-28-79 Akoš Preporuka za Akosa, uzeo sam potkapu i pojas, cekanje 10tak dana mada nije mi ni bilo hitno ali kako je obecao tako je i bilo. Sad narucio i kacigu. uzimao preko akosa 4 kacige,punjac,pojaseve u raznim intervalima! preporuka za Akosa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Mart 2, 2011 (promenjeno) Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene zeleni plus za Moto Centar Gajic iz Kragujevca. Zaposleni Sanja i Marko su veoma ljubazni a na robu se ne placa provizija. Znaci cena na sajtu + 300 dinara postarina. Brzo reaguju i nabavljaju trazenu robu na Restpost. EDIT: Nije Kragujevac vec Krusevac. LINK Promenio Mart 2, 2011 član mrdjan1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 5, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Od mene zeleni plus za Moto Centar Gajic iz Kragujevca. Zaposleni Sanja i Marko su veoma ljubazni a na robu se ne placa provizija. Znaci cena na sajtu + 300 dinara postarina. Brzo reaguju i nabavljaju trazenu robu na Restpost. EDIT: Nije Kragujevac vec Krusevac. LINK Marko je vlasnik, Sanja je zaposlena... Sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dlbr 4 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan <br />Zamolio da zbog bahatog ponasanja kurira tipa AKS i Dexpres,lomljivu robu NE PORUCUJETE preko mene.Kacigom su igrali fudbal,bukvalno je razbijena,a bila je adekvatno zapakovana.Bilo je toga vise slucajeva.Ja saljem izpravnu robu,a njihove gluposti ne mogu da placam...Hvala<br /><br /><br /><br /> Sto se tice npr post expressa prijatelj koji je radio tamo mi kaze da se upravo igra fudbal sa manjim paketima, takodje svi sitniji paketi se bacaju sa jednog na drugi kraj magacina da se radnici ne bi setali. Na adresnici je namerno izostavljena opcija "lomljivo" za stikliranje da u slucaju loma ne bi odgovarali - nije naglaseno da je lomljivo. Kada sam ga pitao kako onda da naglasim, rekao je da se to upisuje u delu "napomene" u plavoj celiji. Ako je tu upisano da je lomljivo, onda su duzni da nadoknade stetu i to valjda visestruko od navedene vrednosti paketa! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Mart 6, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan <br />Zamolio da zbog bahatog ponasanja kurira tipa AKS i Dexpres,lomljivu robu NE PORUCUJETE preko mene.Kacigom su igrali fudbal,bukvalno je razbijena,a bila je adekvatno zapakovana.Bilo je toga vise slucajeva.Ja saljem izpravnu robu,a njihove gluposti ne mogu da placam...Hvala<br /><br /><br /><br /> Sto se tice npr post expressa prijatelj koji je radio tamo mi kaze da se upravo igra fudbal sa manjim paketima, takodje svi sitniji paketi se bacaju sa jednog na drugi kraj magacina da se radnici ne bi setali. Na adresnici je namerno izostavljena opcija "lomljivo" za stikliranje da u slucaju loma ne bi odgovarali - nije naglaseno da je lomljivo. Kada sam ga pitao kako onda da naglasim, rekao je da se to upisuje u delu "napomene" u plavoj celiji. Ako je tu upisano da je lomljivo, onda su duzni da nadoknade stetu i to valjda visestruko od navedene vrednosti paketa! Samo neka napišu na kutiji marekrom LOMLJIVO i neće biti problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Mart 6, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko s prebivalistem u Beogradu da donosi stvari iz Louisa. Razlog je izbegavanje kurirskih sluzbi. Hvala unapred. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aj samo neka neko napise, kad se narucuje od Gajica, kako ide placanje? Jel narucis pa se plati kad stigne roba ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PP PZS 4 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan može li neko ako ga ne mrzi da objasni proceduru kako se naručuje preko tog gajića? ja sam iz NS inače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 9, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan može li neko ako ga ne mrzi da objasni proceduru kako se naručuje preko tog gajića? ja sam iz NS inače. Mislim da je najbolje ovako: - Pozoveš Gajića i on ti sve objasni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna shto se sekula nejavlja ?? Odnosno nedostupan je na 064/9334444 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Mart 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna shto se sekula nejavlja ?? Odnosno nedostupan je na 064/9334444 ? Ili je na putu ili su ga oteli Nemci pa ce da traze otkup od Forumasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja pricao sa Sekulom u ponedeljak na taj broj. Inace sve preporuke za Sekulu, ekstra brzo, cene kao na sajtu, platis jedino kurirskoj službi, ali vredi donesu ti na kuću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan kod Gajica iz Krusevca sam vec tri puta narucivao, roba stigla bez problema, po ceni na sajtu. ne znam za mob. broj, ja ih zovem na 037/493-349 poruci se bez ikakve kapare, znaci ja sam bio okrenuo telefon, izdiktirao gomilu robe i delova za 150 eur i to mi stiglo posle par nedelja kurirskom sluzbom. placa se pri isporuci, plus dostava oko 500 din meni bila. sto se mene tice, za stvari koje su na popustu stvarno nemam dileme gde cu da pazarim, louis i moto centar gajic, provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 18, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Mart 19, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan kod Gajica iz Krusevca sam vec tri puta narucivao, roba stigla bez problema, po ceni na sajtu. ne znam za mob. broj, ja ih zovem na 037/493-349 poruci se bez ikakve kapare, znaci ja sam bio okrenuo telefon, izdiktirao gomilu robe i delova za 150 eur i to mi stiglo posle par nedelja kurirskom sluzbom. placa se pri isporuci, plus dostava oko 500 din meni bila. sto se mene tice, za stvari koje su na popustu stvarno nemam dileme gde cu da pazarim, louis i moto centar gajic, provereno. I moje iskustvo je bilo ovako! Priznaju sve popuste sa sajta bez nadoknade, bar meni je bilo tako! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...