banconi 243 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugarice i drugari, 29 godina sam znao da ću jednog dana imati motor, i bio sam u pravu! Suzuki GSXR 1000 je moj mezimac, i da, to mi je prvi motor u životu. Da li sam blesav ili ne, diskutovaćemo na nekom drugom forumu koji se tiče zdravstva, ali je činjenica da imam godina koliko imam, da sam jaaako hteo furalicu - i kupio furalicu. S obzirom na to da sam redak slučaj sa ovakvom moto karijerom, napisaću uskoro kako to izgleda sesti na 160+ konja sa stanovišta potpunog početnika. Ukratko, najvažnije je sa samim sobom razrešiti da li si normalan, ili si manijak... Dobro mi ide, vozikam se tj. skuterišem po gradu, uživam, i uživam, i uživam, i uživam. Aj' pa tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i svaka cast :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i samo pazljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...