Gaja011 10 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju kako da TDM 850 dobije malo gromkiji zvuk ili ti da grmi????? Da li da cupam sve napolje iz topova ili kako ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D svratis do mene :D ili uklonis srednji lonac ostavis samo zadnje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uklonio srednji lonac i sad se bolje cuje. Radio sam iz 2 u 2. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 12, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da cupas iz fabrickih topova, neces dobiti lep zvuk. najbolje skrpi malo para pa uzmi lep/e 'race' auspuh/e pa da stvarno grmi, ili nadji neki otvoreni top polovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se moj cuje ))) Uzivo je brutalno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 13, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se moj cuje ))) Uzivo je brutalno. Cuje se kao da je dobio malo na klipnjaci, hehe.... ;D Mala sala, pozdrav za ekipu iz Kikinde! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...