Guest farbach Napisano April 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Crk'o mi je zupcanik na osovini kurble. Motor je Yamaha ttr 600. Mislim da odgovara i od XT. Pomagajte. Najduze 12 sati mogu da izdrzim bez motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da zalepis sas cjirish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan odes u servis i narucis ga ili napravis ga jer znam da moze samo je tesko potrefiti tvrdocu celika do tad pali na gur gur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan odes u servis i narucis ga ili napravis ga jer znam da moze samo je tesko potrefiti tvrdocu celika do tad pali na gur gur Taj motor malo teze na gur gur, raspitaj se kod Igora XT, vidi preko Glavonje da li je njemu mozda ostalo nesto delova .Imao je nekada dva XT-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan a zasto ti je pukao objasni malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a zasto ti je pukao objasni malo ttr za razliku od xt-a hoce da vrati kurblu ako pali neko nepazljiv ili neko ko ne zna. Gas nikako ne sme da se daje. Kurbla mora da ide do kraja i noga da ostane za trenutak na njoj. Prijatelj koji je uzeo motor je dobio uputstvo i savet da ako mu se ugasi, okrene mobilni i ne pokusava nista. Uradio je sve suprotno. Ostala mu je navika od automatika da doda gas kada kurbla, a posto zna da ttr udara zakurblao je do pola i izmakao nogu. Klip nije preskocio GMT, neko se vratio nazad kada je dobio eksploziju. Imao je srecu da je izmakao nogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...