lakosta 2 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam za M velicinu AGV k4 Eco-Gun Metal kacigu. Model za 2009. Kupljena u Italiji, u Srbiji je nema u prodaji... Tako da je verovatno jedna jedina. Velicina kacige XL za obim glave 61-62 Kaciga je od fiberglasa ACF (Advanced Composite Fibre) Dinamicka ventilacija ulaz od napred izlaz pozadi Unutrasnjost kacige se vadi i periva je. Ima anti-scratch i anti-fog polycarbonate Street 8 visor Pored stantardnog vizira koji se dobija uz kacigu imam i crni vizir Ima brzu kopcu Ima zastitu za nos, kao i windstoper za bradu Uz kacigu ide i originalna kutija kao i dzak i crni vizir Kaciga je nosena jako malo, 5 puta. Prodalem je ili menjam zato sto mi je velika inace kaciga je bez ogrebotine! CENA 160E Tel.064-2694002 Vlada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan za sta od opreme bi menjao??? zovem te sutra da se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakosta 2 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazi.Sto se tice zamene , menjao bih je za manju kacigu,jaknu ,cipele,ili vizir za hondu hornet,bilo sta od toga .Javi se pa da se dogovorimo.Kaciga mi inace stoji jer mi je velika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 10, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te zanima zamena za Alpinestars jaknu ? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58403.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakosta 2 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me jakna ali je i meni ta sto prodajes velika.Ja sam 182cm 80 kg.Ako imas manju mozemo da zavrsimo posao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakosta 2 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me jakna ali je i meni ta sto prodajes velika.Ja sam 182cm 80 kg.Ako imas manju mozemo da zavrsimo posao! . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 11, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, nemam , kupio sam je za sebe... srecna prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaNS 3 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za agv GT open (silver, flip up) malo noshenu? (pre dan-dva sam ti poslao PP al sam dobio i neki error na forumu pa ne znam jel prosla) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Imam "ogledalo" reflektujuci vizir za nju, ako buduceg vlasnika bude interesovalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam "ogledalo" reflektujuci vizir za nju, ako buduceg vlasnika bude interesovalo. Koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...