slavisa978 104 Napisano Avgust 9, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan moramo da se rastanemo ... nije vreme, ali je potreba ... moj kawasaki EN 500 Vulcan, 1992. perfektno stanje (mazen i pazen) ... registrovan, zeleni karton, uradjen servis u aprilu, dobre gume, akumulator, kompletna dodatna oprema ... puno kvalitetnih sitnih detalja ... teša srca kazem, ali NA PRODAJU! :'( ja ga platio 2650 eura, neka ide ako će u prave ruke i za jeftinije ... eto, ako ima zainteresovanih, javite se ... hvala na razumevanju ... i da ... eventualno neka kompenzacija ... zamena ... eto ... živeli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan druze necu preterano da ofujem i da te razocaram. Ne znam kad si ga ti toliko platio...znam da ako hoces sad da ga prodas moraces dosta ali bas dosta da spustis cenu...i bilo bi bolje za prodaju da okacis slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 9, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da ti pomognem malo sa slikom : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 9, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan uh ... pa šta predlažete, hvala na savetu ... hvala na pomoci sa slikom ... i da, osnovno, nisam ostavio kontakt telefon 063 498 330, Slavisa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 12, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan PROŠIRENA PONUDA .... MOŽE ZAMENA ZA ENDURO .... ŽIVELI! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 14, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan zamenjen za hondu transalp ... hvala svima! živeli! može off ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam isti, samo bez duplih svetala, torbice iza sedista i rolbara, cena mu je prosle godine bila 1.800e i brzo je prodat,tako da koriguj cenu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam isti, samo bez duplih svetala, torbice iza sedista i rolbara, cena mu je prosle godine bila 1.800e i brzo je prodat,tako da koriguj cenu ;D pogledaj malo bolje,covek je zavrsio trgovinu,zasto sad da koriguje cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi trebalo da nadje kupca, pa da mu vrati deo para... ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...