gasa 3 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kako se blizi trka u Brnu i meni se neke kockice poklapaju pa cu izgleda ove godine gledati Doktora uzivo. Sada me zanima savet ljudi koji su vec bili tamo ranijih godina. Mina mi u drugoj temi rece da nema potrebe rezervisati karte preko interneta, ali bih ja ipak voleo to da odradim, da budem 100% siguran, ali nigde na internetu ne mogu da nadjem tu opciju, pa me zanima kako ste vi prolazili ranijih godina. Jos me zanima da li je razlika u kartama razlicitog cenovnog ranga velika, tj da li se vredi isprsiti za skuplje karte ili se trka sasvim ok moze gledati i za najjetiniju kartu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 8, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan pratim i podizem za 100 :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 8, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ono shto ja znam iz iskustva mojih prijatelja koji su bili u Brnu pretproshle godine... Karte su kupili na licu mesta, izaberesh tribinu na kojoj zelish da budesh i platish kartu Oni su kupili za subotu i nedelju i platili 38eur po osobi.Kazu da su im mesta bila super, pritom uopshte nisu morali da sede tu, nego su se shetali po celoj tribini i na kraju sedeli na nekom drugom mestu, imali su pogled na neku krivinu i pravac, i veliki video bim preko puta...Oni su bili prezadovoljni... Par nas u petak krece i potpuno smo neoptereceni oko kupovine karata... lepo kad stignemo, na licu mesta cemo kupiti. Spavacemo u MotoGP kampu, a u nedelju posle trka cemo do Praga... Imash gomila sajtova koji prodaju karte za GP...kucaj samo u google... mada mislim da stvarno ne morash to da radish, ali ako ce te to smiriti onda go go go Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma tako cemo i mi ;D Vidimo se u nedelju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 8, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan sledece godine da organizujemo kolektivni polazak!!! ja bih rado isao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan sledece godine da organizujemo kolektivni polazak!!! ja bih rado isao... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio prosle godine pa vam mogu reci par informacija iz prve ruke, malo polovicnih jer ne mogu da se setim tacno svega. Posto sam ja isao prvi put a nisam imao koga da pitam sta, kako i gde ja sam uradio ovako: 1. Karte sam kupio jos u februaru preko interneta, mislim da su bile 42 eura po osobi za petak subotu i nedelju. Mislio sam da ce na licu mesta biti skuplje. Kada sam dosao tamo shvatio sam da nisam to morao da radim nego sam mogao da kupim na licu mesta, autodrom Brno nema sanse da se napuni. To i vama preporucujem da kupite tamo karte. Te karte sto sam ja uzeo su one najjeftinije (valjda A, B, C, D, E tribine ili tako nesto) to u stvari nisu tribine nego livada. Sa tim kartama mozete da se setate oko najmanje 1/3 staze ako ne i vise. Samo ponesite nesto na cemu bi sedeli jer trava klizi a strmo je poprlicno. Isto tako bih vam savetovao da ponesete dosta vode da ne bi umrli od zedji i neki kisobran - suncobran da ne bi izgoreli kao ja pa mi se oljustilo chelo i nos jer nema hladovine. Ukoliko imate vise novca onda neka od tribina sa nadstresnicom je dobro resenje, ali ja licno bas volim da se klosarim. 2. Smestaj. Ja sam zeleo da osetim celu tu GP atmosferu, sto i vama preporucujem, pa nisam hteo da rezervisem smestaj u Brnu. I to je bio dobar izbor, Brno je lep grad ali mi je delovao jako pusto kao da nema nikoga, jako malo saobracaja i vozila uopste dosta ucmala atmosfera. Ja sam se odlucio za kampovanje. Oko same staze ima koliko se secam 3 kampa, jedan se zove Kamp Tranzit, kamp Start i ne mogu da se setim kako se zove ovaj treci. Devojka i ja smo bili u ovom kamp Start. Mi smo stigli u cetvrtak oko 23h i posto smo naumiili u kamp tranzit pogresno smo skrenuli pa dospeli ovde. Kamp start je na prvom izlazlu sa autputa za autodrom a ovaj je na sledecem, ne znam tacno koji je broj izlaza. Posto smo bili umorni gledali smo samo da nadjemo smestaj. E sad glavni fazon je da taj smestaj uopste nije jeftin. Za nas dvoje, motor i sator, cetiri noci (cetvrtak do ponedeljka) 150 eura. Neko ce reci da i nije, ali u kampu ima samo dva WCa i dva tusa na jedno 30 000 ljudi pa vi vidite. Dobra stvar je da ima lekar u kampu. Meni se inficiralo oko i otisao sam i dobio neku mast. Bezbednost je takodje dobra, samo kamperi mogu da udju u kamp i na izlazu iz kampa svaki put se proveravaju saobracajne dozvole i pasosi da neko ne bi slucajno ukrao motor. Ima vatrogasnih kola i dosta policije u kampu. Ako se provozate okolo naici cete na ljude koji su improvizovali kampove u svojim dvoristima ali ne bih znao koliko kosta taj smestaj. I pored svega toga TOPLO preporucujem boravak u kampu pored piste. Atmosfera je bolja nego na bilo kojoj zurci, rok koncertu ili moto skupu na kome sam bio. Samo se pripremite na turiranje motora do 6 ujutru onda sledi pauza do 8 ujutru pa sve iz pocetka. Videcete gomilu likova koji dolaze tamo sa vec pripremljenim spravama za turiranje, celokupni dozivllja i atmosfera je fantasticna. Ja posto sam dosao u cetvrtak, ceo petak sam proveo u Pragu, 200 km je od staze i treba posetiti. U subotu sam isao da gledam trening i nista posebno. Moja preporuka je da iskoristite i subotu za obilazenje, jer u nedelju krece warmup od 8 ujutru i do 14 casova kada pocinje glavni event vec ce vam postati malo dosadno. Ako zelite da se brzo evakuisete posle trke, gledajte da ste vrlo blizu ulaza, tj. izlaza. jer ce vam trebati dosta vremena da izadjete. Takodje pazite posle na autoputu ako idete negde jer to je kao nastavak GPa . Sve ukupno predivno iskustvo. Ja bih isao ponovo ali nekako nemam sa kime i moram da radim, tako da bih isao samo ako bih se vratio do nedelje uvece da mogu u ponedeljak na posao, ali posto nemam nikakvo drustvo jako mi je dosadno da vozim sam ponovo. Nadam se da ce bar nekome koristiti informacije koje sam napisao. Ukoliko neko ima bilo kakvih pitanja slobodno neka me zove na 063/8 041 071 zovem se Ivan rado cu mu pomoci. E da i jos jedna stvar, u kampu deru za hranu i za pivo, pa ne bi bilo lose otici do nekog super marketa u Brnu i kupiti sve sto treba za sendvice i po koju limenku piva. Ustedecete brdo para. Putarina kroz Slovacku i Cesku se ne placa za motore. Uff al' sam se napalio dok sam pisao ovo. Bas bih mogao hondi da proteglim noge, nisam je palio mesec dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 10, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iske hvala puno na informacijama Dosta si mi pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Molim , Nema na cemu . Ako se organizujem mozda se i vidimo tamo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iske, svaka ti cast... vise nego vredan tekst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan i jel ide neko na kraju??? mi 99% idemo kolima , nas 4oro i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I nas 3-4 idemo kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan I nas 3-4 idemo kolima ma da... trebace nam po 50e za put (gorivo i putarine) smestaj smo nasli po 10e , to je 20 , i za dva dana sto pojedemo i popijemo neka izadje 50e i to ti je to... 120e da kazem 150e za vikend , to i nije lose ,na skup potrosim po 50e a ne vidis nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Baklava,gde ste nasli smestaj tako jeftino? Ajd' pojasni malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Baklava,gde ste nasli smestaj tako jeftino? Ajd' pojasni malo e veruj mi da nemam pojma, drugarov drugar ima nekoga tamo ... mislim da je privatan smestaj ali stvarno ne znam detalje! rado bi vam rekao da znam,jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mi nasli neki hostel za 12, ali stvarno ne znam koji je, znam samo da je u Brnu ;D Baklava, zaboravio si najveci trosak - karte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mi nasli neki hostel za 12, ali stvarno ne znam koji je, znam samo da je u Brnu ;D Baklava, zaboravio si najveci trosak - karte mislis? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mi nasli neki hostel za 12, ali stvarno ne znam koji je, znam samo da je u Brnu ;D Baklava, zaboravio si najveci trosak - karte mislis? ;D ;D ;D Tako mi se cini ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 12, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan I mi krecemo sutra, al motorima ;D Svraticemo i do Praga, pa se u utorak vracamo nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Avgust 12, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan vam put..... Zavidim vam baš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mi nasli neki hostel za 12, ali stvarno ne znam koji je, znam samo da je u Brnu ;D Baklava, zaboravio si najveci trosak - karte mislis? ;D ;D ;D Tako mi se cini ;D ;D ;D imamo neku kombinaciju iz Holandije pa cemo dobiti akreditacije ,a u najgorem slucaju ce da damo za karte 50e a mozda i preskacemo ogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha... baklava kralju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha... baklava kralju malo li je 50 jevrica na ovu skupocu i glad ? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha... baklava kralju malo li je 50 jevrica na ovu skupocu i glad ? :) Stvarno lepo zboris Inace, i mi krecemo sutra uvece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...