Orthodox Viking 15 Napisano Avgust 7, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Makedonija, privremeno Afganistan :) Motocikl: BMW R1200GS 2015 Triumph Street Triple R 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stigao do stranice 19 od 116 u podforumu Motori trazeci post o STriple, al kako mi je svaka druga tema bila interesantna, digo ruke od daljeg trazenja, jer sam vec proveo 4ipo sati na netu :-\ Pa onda fino resio da otvorim temu, pa da razmenimo iskustva ;D Jer kod nas u Makedoniji, bak kolko ja znam is ima svega 3 komada, jedan vec otisao u vecna lovista (kupio ga bogati cale sinu, pa ga ovj razbio i sebe i motor, al vise motor nego sebe :'( ), drugi se jos vozi, iako sam ga ja proklizao proslog ljeta (nije moj ;D), al nista seriozno, i treci je moj R. I jos dva-tri komada Speed3, i to je sve... Valjda ih vise ima u Srbiji, i shire, pa bi molio ko ima iskustva s ovim motorom, nek se pohvali! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...