dragan66 126 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam oko 18.00 sati na žalost bio svedok , pada motocikliste.... Čovek svojih 60 godina, vozeći skuter, u koloni, nije uspeo da stane kad je kolona počela da koči, i na njegovu sreću vozač Audija ispred njega koristi retrovizore, i kad je uočio da neće uspeti da stane, počeo je da se sklanja levo koliko je mogao od vozila ispred sebe, a to je učinio i auto ispred Audia, tako da je kolega izbegao direktan udarac u zadnji deo vozila, već je samo okrznuo desnu stranu Audija i tako promenio smer i nastavio do bankine.....na bankini je ostao trag kočenja po rizli i šljunku do same trave gde je kolega pao....Hitna je stigla za rekordno vreme, a dok smo čekali Hitnu došao mu je i sin , takodje na skuteru..., čovek je bio orijentisan..i stalno ponavljao kako mu je otkazala kočnica....na glavi je imao kacigu Jet "Shiro" koja mu je spala u samom padu, verovatno nije bila vezana, ili je pukao kaiš..ima poderotine po telu i licu najviše, nos , obraz, uvo,..... I da ne bude zabune u razgovoru sa sinom i njegovim prijateljem , saznao sam da je kolega profesionalac," motore vozi 30 godina, i po kiši i snegu", da citiram sina.. i na kraju doktori iz Hitne, posle pregleda su mišljenja da su te poderotine i po neka modrica jedine povrede što je veoma ohrabrujuće.. i jedna slika skutera...jer ostatak mesta nije nam dozvoljeno da slikamo....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Avgust 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam ovuda danas, al vec je bilo gotovo. Drago mi je da je kolega dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Gandravi..iseceme.. lebac ti tvoj.. Dodjes pivo za pretrpljen strah..dok se otvara preko gprs-a tema ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 6, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je imao srece, ali ove dve stvari ne idu jedna sa drugom nikako .. saznao sam da je kolega profesionalac," motore vozi 30 godina, i po kiši i snegu", na glavi je imao kacigu Jet "Shiro" koja mu je spala u samom padu, verovatno nije bila vezana, ili je pukao kaiš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...