sstruja 115 Napisano April 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo Markooo i ja otisli do Petrovca da kupi svoj nekadasnji BMW R25 Custom Chopper, koji je prodao pre 3 godine... pa se vratio na staro:) U medjuvremenu je vozao 2 japanca al BMW je BMW Ovako se ide u kupovinu motora! Pa malo pejzaza usput.... Inace da napomenem da se radio o Petrovcu na Mlavi a isli smo preko Zabara pa usputnih ti sela (ceterezje.. i ne mogu da se setim ostalih...) Put je umereno los, priroda je super, krivina za krivinarenje ima ali opet los put i nije za neku ekstremniju voznju... Policije nema manje vise nikada tu a ni saobracaj nije gust... Jedna interesantna kuca (ovo je vec vlaski deo) Zumirano Mozda se ne vidi lepo na slikama al od motiva ima Automatska puska, pistolj, karte (as), drvo, flasa, violina, jelen itd... Bila je i jedna kuca koju smo nazvali evropska unija - ofarbana u plavo sa zutim zvezicama al nismo slikali... padala kisa kad smo se vracali.. No, za sta smo mi bese posli u Petrovac?? Pa da, za motor... i to kakav? Posto smo znali da oko paljenja nije nesto u redu plan je bio da ga opravimo i odvezemo kuci... Pa se popravljalo.... I paljenje se namestilo i upalio na akumulator od auta... al punjenje nismo mogli koliko god se trudili... nece alternator da puni pa to ti je... i kako nismo imali pun akumulator presli smo na Plan B, skini prednji i zadnji tocak i spakuj u auto... I evo, stara ljubav zaborava nema... Eto ga sada kuci u garazi pokusava da ga popravi iako je rekao da ce da spava pa sutra... al znam da mu djavo ne da mira pa ce cele noci da cacka... a kako nema vremena za net, ja postavih slicice da se pohvalim u njegovo ime... Znaci Markooo je kupio motor, ne ja, ja sam vec imao isti takav (samo malo lepsi i malo bolji ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 18, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slike su totalno simpa! a i bajk je skroz interesantan... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 18, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, nikad nisam video ovakav motor Zelim vam puno kilometara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je rucni rad, kao i moj, samo sto je njegov mladji 3 godine i malo ruzniji Samim tim sto je rucni rad, to je i unikatan... njegov je motor bas vidjen, tih zlatnih godina na retko kom skupu nije bio... Moj ce tek biti vidjen... jos nedelju-dve... P.S. @ Markoooo posto znam da ces odgovoriti na ova prozivanja za lepsi motor cim uplatis vreme, kad zavrsim svoj stavicu obe slike i glasanje koji je motor lepsi... pa da se demokratski resi buduci konflikt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se coveku po faci da voli motor(e)! Pazi kako ga je zagrlio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 19, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan kad zavrsim svoj stavicu obe slike i glasanje koji je motor lepsi... pa da se demokratski resi buduci konflikt! Nadam se sto pre. :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 19, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim modele auta i motora u glavnim ulogama, o'ma se vratim kroz vreme jedno 30 godina... :wink: Lepo osveženje u rubrici... a ne ovi sa V-smorovima i Gej-eS-ovima iz 2005.-e '06.-e '07.-e '08.-e '09.-e i dalje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forty two 0 Napisano April 19, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan a ne ovi sa V-smorovima i Gej-eS-ovima iz 2005.-e '06.-e '07.-e '08.-e '09.-e i dalje :wink: E nek' si im rek'o! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 19, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan kad zavrsim svoj stavicu obe slike i glasanje koji je motor lepsi... pa da se demokratski resi buduci konflikt! Nadam se sto pre. :biker: sstruja nema sanse... Konkurencija ima zadnje vesanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 19, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda super, aj pa da dovedete u vozno stanje oba motora!! Za ovakvim primercima motora i za novim modelima ja bas balavim... :tonqe: =P~ ono sto se u medjuvremenu proizvodilo nazalost mi uglavnom nije interesantno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano April 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 19, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A od koga ste pazarili ovaj motor?Nisam ga vidjao nesto.Od Rance mozda ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 19, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ekstra stvar al ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 19, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan A od koga ste pazarili ovaj motor?Nisam ga vidjao nesto.Od Rance mozda ili? Ja od Rance... a Ranca je taj motor kupio od Markaaa 2003 ali mu se nesto alternator pokvario pa nije nasao nekoga da mu to popravi i motor mu je kako sam ja cuo bio u garazi sve ove godine... Sad koliko je to tacno ja ne znam, videlo se da je neko pokusavao da popravi kvar ali VRLO nestrucno... Znas Rancu? Odakle si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 20, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobra mashina, samo malko da se ispolira i cool. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano April 20, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam toèno takvu mašinu prošle nedjelje, na mjestu gdje se je okupilo jako puno ljubitelja i vozaèa oldtimer motora. Samo je kompletni BMW bio u originalnom izdanju, s kromiranom mašinom, i potpuno u voznom stanju. Siguran sam da taj model imao ugraðen DINAMO, alternator izmjeniène struje je puno kasnija novotarija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 20, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Znas Rancu? Odakle si? Pa odatle ali sam ga vidjao s vremena na vreme da se vozika motorom. Treba uloziti malo da se sredi ali mislim da moze da bude lepa masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...