Sara 1 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja sam ovde nova. Nasla sam ovaj forum trazeci odgovarajuci skuter za sebe. Do sada nikada nisam vozla motor. Trazim nesto do 50cc, jer nemam vozacku dozvolu za A kategoriju. Treba mi fin zenski motor za po gradu kako bih izbegla gradske guzve. Posto nisam bas pri parama gledala sam jeftinije varijante. Dopao mi se Benelli Pepe Basic: http://www.benelli.com/scooterPepe.asp Pravi zenski motor ;D Zanima me koliko je pouzdan, kakav je servis, ko je zastupnik za Srbiju, ima li rezervnih delova... Ma sve sto znate o njemu. Pored njega gledala sam Peda Piccolo: http://www.peda.rs/pedamenu/piccolo.html zatim Sprint motore, Astra, Keeway... Svaki savet bi mi dobrodosao. Za sta da se odlucim, ili ako imate neki drugi predlog. Ne bih da me motor izda posle prvih 1.000 km. Kupujem iskljucivo novi. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pedu zaobiđi, ovde je jedna devojka imala izuzetno loša iskustva sa njim i njihovim servisom (ostalo mi u pamćenju)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zerocool 4 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan benelli ovde zastupa mass company, ako se nevaram, salon je u mirjevu, pa mozes da odes do njih i da bacis pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno znaci zaobidji te Peda, Sprint i te katastrofalne kineze. Baci pogled na prvenstveno Beneli, pa zatim Rieju (spanija ga sklapa) i Keeway koji su kao djene djene malo kvalitetniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sara 1 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspela da nađem prodavca za Rieju skutere u Beogradu. Gledam Keeway. Ne sviđa mi se što imaju male točkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aljosa 0 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Saro, Posto trazis skuter sa velikim tockovima pogledaj Kymco Agility City 50 2 taktni. Nisam vozio njega vec People S 50 u Grckoj koji je i pored svog maltretiranja koji moze da dozivi u rent a caru i dalje isao i vukao mene i yenu po celom Skijatosu. Pravim poredjenje izmedju ova dva modela jer mi poprilicno lice a ja sam kako se People ponasao tih 330 km po asfaltu i zemljanim putevima. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sara 1 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledala sam Kymco Agility Sport 50. Lepo je što na sajtu piše da je 850 evra. Proveriču to sutra telefonom, a onda i lično. Nema velike točkove kao Benelli, ali izgleda za pare koje imam ne mogu baš sve da dobijem. Javljam šta sam uradila Keeway ima malo jače cene za Kineza, pa još i mali točkovi. Mnogo je. Slobodno napiši sugestije. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 4, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Benelli koji se sada prodaje je cisti prc skuter. Isti kao i svi ostali prc skuteri sa istim manama (svi imaju isti agregat i slican kvalitet plastika). Mali ti je izbor skutera sa velikim tockovima (Aprilija sportcity cube, Kymco Agility, Kymco People S, Piaggio Liberty) ali svakako podrzavam. Obavezno uzmi 2t, jer su 4t izuzetno tromi i spori, 2t kad ti dosadi za 150E ti je ponovo zabavan a 4t $$$$$ i i dalje nije to to. Ako pak uzimas i skutere sa manjim tockom u obzir best buy je sprint exactly koji se moze naci na akcijama nov vec za 650E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ako možeš svakako si priušti Kymco jer su među najpouzdanijim skuterima, daleko su kvalitetniji od ostalih i ništa se ne radi u Kini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne znamo koji je raylog kupovine novog (ako je filozofija novo je novo i imacu servis) to ti i nije preterana uteha... ja bi ti pre savetovao da kupiš "poštarca" tj. Liberty-a 125... ima velike točkove, dosta je robustan tj. pokazao se kao vrlo kvalitetan, održavanje je smešno... evo da ti ne kopam po oglasima evo imaš od Đunte (sad videh da ga je prodao, ali takav neki da uzmeš i da ne misliš) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sara 1 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Друштво, Били сте прилично инспиративни. За кратко време сам сазнала доста тога. Вероватно ћу купити Кимка Агилити спорт 50 за 850 евра. Телефоном сам убедила типа да ми да на две рате. Пошто нисам никад возила мотор до сада пристао је да ми превезе машину до куће. Јавићу шта је било. Видела сам како изгледа либерти. Одлично изгледа, само има 125 кубика. Немам положено за А категорију па он аутоматски отпада. Италијански дизајн ми се много допада. Жеља ми је да имам своју Веспу. Овај бенели толико подсећа на веспу. Чини ми се да ћу црћи што неће бити мој. Баш је сладак. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 4, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i Liberty od 50ccm, 2t i 4t. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i Liberty od 50ccm, 2t i 4t. misliš Free Evo par sa moto-berze... br 1 br 2 br 3 br 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 4, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne veruj mi znam razlike ;D Jedno je fri a drugo je libi. Frijevi su nezahvalni jer jednom kad krenu da odlaze stvari postaje rupa bez dna. Spremam temu o friju, bice valjda ove nedelje gotova. I sto je najvaznije: "Polovan motor je nov motor samo na rate" Evo ima i na forumu se prodaje kitovan libi 50 (70). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima Liberti od 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se, ja sam mislio da je Free od 50 a Liberty samo od 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Avgust 4, 2010 Andragog, 4984 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Za 400 eura moze se kupiti dobar Free.Ipak glasam za Talijana nego kindžu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 4, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Saro imas pp u vezi sa jednim frijem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sara 1 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Купила сам скутер. Кимко агилити спорт 50. Платила сам 850 евра. Власници у Технодрому су сасвим ок. Дали су ми робу на две рате. Пошто немам појма да возим они ће га одвести на технички и дотераће ми га кући. Хвала за савете око куповине половних мотора, али мислим да први мотор треба да буде нов. Када будем мало више научила о моторима, други скутер може бити полован. Хвала свима на помоћи. Без вас бих се залетела и купила неког Кинеза. Читала сам како гадно може да се падне са мотора. Вежбаћу мало по насељу пре него што кренем на улицу. Размишљам и о куповини рукавица, јакне и појаса. За сада ћу везивати мотор сајлом.Ваљда ће то бити довољно. Кажу продавци да имам доживотну гаранцију на бравицу сајле. Треба само да се региструјем на интернету. Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 4, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Sajla, disklok i ostavljanje na vidnom mestu su osnova. Sto se tice opreme umesto pojasa je bolje uzeti kornjacu. I sa srecom u voznji i puno lepih km! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sara 1 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sara 1 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Perlx, Ti sigurno imaš dobar motor čim ga tak dobro čuvaš. Moj komšija hladno ostavqa motor bez ikakve zaštite. Doduše njegov je Kinez. Videla sam da ovi ostali sa boljim skuterima (ovi što nisu Kinezi), vezuju sajlom pa za banderu. Zato sam i kupila sajlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi kao da svi hoce da te ubiju.. To nije daleko od istine ,a posebno se odnose na vozace bicikala sa motorom.. I ovako smo nejaki i ranjivi..a na tom govancetu posebno.. Nije uopste tesko poloziti za A..jos uvek.. a za te pare se moze kupiti i gospodin Japanac sa kubikazom po volji.. Srecno, i postuj te servisne intervale i to sto pise u knjizici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Па честитке. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom i puuuuuuuno sigurnih km... obavezno kaciga i ne štedi sirenu... vozi kao da si nevidljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...