Jump to content

Moto Zajednica

Gradjanska protestna setnja protiv bahatih motorista ALI!?!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

Gdje to ima semafor??? Onda to kolega nije AUTO PUT.

Auto put je javni put namjenjen iskljucivo za saobracaj motornih vozila, koji je kao takav oznacen propisanim saobracajnim znakom, koji ima dvije kolovozne trake za saobracaj u oba smjera koje su fizicki odvojne (zeleni pojas, ograda...), sa po najmanje najmanje dvije saobracajne trake i trakom za prinudno zaustavljanje vozila, bez ukrstanja sa poprecnim putevima, zeljeznickim ili tramvasjkim prugama u istom nivou i u ciji saobracaj moze da se ukljuci odnosno iskljuci posebno izgradjenim prikljucnim javnim putevima na odgovarajucu kolovoznu traku autoputa.

E ovo podebljano znaci da preko autoputa moraju biti izgradjeni nadvoznjaci, podvoznjaci, pasarele (za ukrstanje u dva nivoa)... Jer ako ima semafor to znaci da se putevi ukrstaju u istom nivou i onda to nije autoput nego put rezervisan za saobracaj motornih vozila ili obicni magistralni put...zavisi

Hvalati brate, inache bi ja sada njima morao do prekosutra da objashnjavam shta je auto-put(po propisu saobracajnome) a shta je magistralni put,i opet odgovorno tvrdim,da na AUTO-PUTEVIMA nema semafora(shto potvrdjuje i malopredjashnji zakonski opis Shta jeste ,a Shta nije Auto-Bahn,a shto se nemachke tiche siguran sam da imaju semafore na Auto-Bahn-ovim,narochito na onima bez ogranichenja brzine--hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mozda se tebvi od naplatne rampe uchinilo da je semafor,ili pak od nekih radova na istome(koji oni naravno obelezavaju svom mogucom svetlosnom i drugom signalizacijom)

Idi sam pa vidi, tako ces se najbolje uveriti.........primeri kojih se ja trenutno secam, a ima ih jos.......

-----------------------------------------------------------------------

Bec -> A22 Donauufer-Autobahn.....kod Floridsdorfa

Bochum - Duisburg -> A40

Arnhem - Den Haag -> A12

------------------------------------------------------------------------

Napravljeni radi kontrolisanja / regulisanja guzve i u slucaju teskih nesreca, posebno famozni A40 od Bochuma do Duisburga

To je neshto drugo,sam kazesh da su napravljeni zbog kontrole saobracaja u ekscesnim situacijama,ali ne regulishu ukrshtanje putanja kola pod uglom od 90 ikli malo manje stepeni,jer se putanje na istim ne ukrshtaju direktno,samo kao obilaznice ili nadvoznjaci....etc....Ali ponavljam,to na kraju nije najbitnija stvar...prijatno,danas i juche su bili prelepi dani za voznju nadam se da si uzivao koliko i ja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 448 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500...

Auto put je javni put namjenjen iskljucivo za saobracaj motornih vozila, koji je kao takav oznacen propisanim saobracajnim znakom, koji ima dvije kolovozne trake za saobracaj u oba smjera koje su fizicki odvojne (zeleni pojas, ograda...), sa po najmanje najmanje dvije saobracajne trake i trakom za prinudno zaustavljanje vozila, bez ukrstanja sa poprecnim putevima, zeljeznickim ili tramvasjkim prugama u istom nivou i u ciji saobracaj moze da se ukljuci odnosno iskljuci posebno izgradjenim prikljucnim javnim putevima na odgovarajucu kolovoznu traku autoputa.

E ovo podebljano znaci da preko autoputa moraju biti izgradjeni nadvoznjaci, podvoznjaci, pasarele (za ukrstanje u dva nivoa)... Jer ako ima semafor to znaci da se putevi ukrstaju u istom nivou i onda to nije autoput nego put rezervisan za saobracaj motornih vozila ili obicni magistralni put...zavisi

Hvalati brate, inache bi ja sada njima morao do prekosutra da objashnjavam shta je auto-put(po propisu saobracajnome) a shta je magistralni put,i opet odgovorno tvrdim,da na AUTO-PUTEVIMA nema semafora(shto potvrdjuje i malopredjashnji zakonski opis Shta jeste ,a Shta nije Auto-Bahn,a shto se nemachke tiche siguran sam da imaju semafore na Auto-Bahn-ovim,narochito na onima bez ogranichenja brzine--hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mozda se tebvi od naplatne rampe uchinilo da je semafor,ili pak od nekih radova na istome(koji oni naravno obelezavaju svom mogucom svetlosnom i drugom signalizacijom)

Idi sam pa vidi, tako ces se najbolje uveriti.........primeri kojih se ja trenutno secam, a ima ih jos.......

Bochum - Duisburg -> A40

Arnhem - Den Haag -> A12

Napravljeni radi kontrolisanja / regulisanja guzve i u slucaju teskih nesreca, posebno famozni A40 od Bochuma do Duisburga

Ne mogu, a da se ne umešam,dali se sećaš možda znaka na A12 pre dotičnog semafora? Stoji: Završetak Auto puta i drugi, Put Rezervisan za saobraćaj m.v., a nakon toga opet Auto put. Bio, video, i 4 godine prolazio.  ;)

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Bochum - Duisburg -> A40

Arnhem - Den Haag -> A12

Ne mogu, a da se ne umešam,dali se sećaš možda znaka na A12 pre dotičnog semafora? Stoji: Završetak Auto puta i drugi, Put Rezervisan za saobraćaj m.v., a nakon toga opet Auto put. Bio, video, i 4 godine prolazio.  ;)

Ne mogu da se setim, samo znam da su holandjani optereceni pridrzavanju brzine, kamera ima gde god se okrenes.........mene su uhvatili na A12 i izmerili mi prosecnu brzinu u razmeri od 2,5 km na izlazu iz Haga........80 kmh dozvoljeno.....moja prosecna brzina bila je 86 kmh, napisali su mi da tolerisu +4 kmh, znaci do 84 kmh, ali ta 2 kmh je bilo previse :D ......... kazna 25 evra  :D 

• Redovan, 181 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600RR

Ne znam zasto ste se nasli prozvanim zbog ovog skupa, lepo napisase za bahate vozace i na slici nije motor koji normalno ide nego na zadnjem tocku!! Po meni to i jeste bahatost....

• Zainteresovan, 576 postova
  • Motocikl: MS 1000DS, Apeninac

A zasto mislish da se ne bi pojavio ni jedan bajker? Sta, vama ne smetaju mentoli na ulici, vozili oni kola/autobus/motor/bicikl?

Ova protestna setnja je navodno protiv svih idiota na tockovima, ergo se tako i treba ponasati prema njoj.

A da ce sira javnost anatemisati sve bajkere, to je ocekivano, kao i pre sto je bilo za sve dugokose tipove da su narkomani, za sve goticare i metalce da su sektashi i da ne nabrajam dalje.

Ne smetaju mi,svako je mentol za sebe...

• Gasim po kucama...povoljno, 161 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000

odlicno marketinski smisljeno...i onako su nas mrzeli svi koji ne voze motor....sad ce nas prezirati i jos imati zaledjinu. Na ovo bi otisao isto kad i na gej paradu.....to jest NIKAD.  Gde su protesti za nesavesne policajce sto mlate ljude po kladionicama i ubijaju neduzne ljude iz pistolja(slucajno), za traktoriste bez osvetljenja sto izlecu na glavni put iz njiva i iznose tone blata na gumama, za pijane vozace automobila koji nas pobise,za trezne RETARDIRANE vozace automobila koji nas pobise i od najskorije za VATROGASCE koje boli ona stvar sto obaraju bajkere. Gde su inicijative protiv takvih stvari? Ma jok bolje da osudimo sve koji su ikad seli na 2 tocka zbog nekog tamo degena koji je napravio sranje,da se uvucemo u dupe ne znam kome i zasto i da se borimo sami protiv sebe.

Sto se tice Vatrogasaca moram da te upozorim da se u slucaju koji navodis radi o dobrovoljnim vatrogascima koji ne maju veze sa nama profesionalcima,kako po obuci tako i po delovanju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja