nesic1 266 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd samo ako ti nije problem moze malo finansijski info, ne mora sve tacno moze i odokativno, pratim temu. Sve pohvale. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan shta te zanima od finansijskog dela kupio sam far od free-ja 5 e nosach fara napravio od nekog flaha koji se vukao po garazi , farbanje rama i felni 3 bumper spreja po 420dinara u morsou trakice za felne 200dinara rep sa konstrukcijuom i fuzasterima oba sedishta i shtop svetlom (recimo da je realno 400e (rep 70e da je poliester , podrep da je poliester 30e, nosachi fuzastera sa fuzasterina po 50e , sedishta oba oko 80e , shtop svetlo 70e i fali cena za aluminijumsku konstrukciju nek bude 30e , cen su sa moto berze i foruma znachi da su ok )poshto sam to dobio u kompenzaciji) farbanje motora tri bela spreja po 500dinara lak 300gr set 800din perliti plazo zlatni dao mi ortak farbar za dz prednji blatobran 30e kod brke nalepnice za motor 500din maska preko fara , dzabe pokupio sa poda garaze kod ortaka , od nekog skutera zadnji blatobran ma da nije sigurno mozda je i prednji hehe sijalica za far 200din u kitkomercu gume 2008god 120 i 180 20eura obe migavci pozadi iz luisa 4,9eura komad uzeo preko Bere retrovizori 12e komad nabasao u Bechu u Louisu neki na popustu nosachi retrovizora 350komad ruchica kochnice 1350din u gevari (stara je bila cela ali varena a tako necu da vozim) tank pad 1200din harisov na toshinom bunaru rezerni kljuch 550din elezovic na bulevaru odrzavanje semerinzi viljushke 900din gevara ulje ipone 1100din litar (trebalo 700gr otprilike) filter 350dinara ulje ipone 4l 3200din i to je to za sad prenos 3000din sa ugovorom registracija 20000din u agenciji tehnichki pregled 600din u balkanu neznam dal ima josh neshto , pitaj slobodno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan a kako radis farbanje!? ako bi mogao detaljnije, od pocetka do kraja...moze i na pp...ako te ne mrzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Meni se baš sviđa okrugli far, samo neki kratki auspuh ali baš kratki i to je to , bravo majstore pokazao si kako za male pare dobiti vrlo dopadljiv motor . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Farbanje , poshto nije bilo oshtecenja na rezervoaru i rep je bio ok , tj bio je okrpljen nekih 3-4cm ali sa donje strane tako da dobro vodeno shmirglanje je lepo upoliralo var , a tank isto vodena shmirgla i shmirglanje prvo sam skinuo nalepnice shto se ispostavilo kaopogreshno jer sam onda imao rupe od skoro milimetar tako da sam morao da shmirglam dok to nisam upeglao , na tim delovima sa doshao do shpric gita a ostatak tanka je bio samo matiran , osushish prebrishesh i uzmesh sprej bilo koji u principu jer mora da se lakira , osim ako ne uzmete u maxmajeru sprej po porudzbini , tj njihova boja u kantici za sprej , i nishta prvi drugi treci peti sloj , ako negde procuri opet matirash i to je to ... i dobijete jako sharen motor malo mat malo sjaj malo saten ... jer se brzo sushi a nemozete da pokrijete sa slojem jer krene da curi jer je sprej a ne kvalitetna boja ... kada sam to odradio onda kompresor i pishtolj prvo shumovao perlite na belo , zatim posle 10minuta zavrshni lak , to je opushteno jer moze normalno da se radi ... i to je to , naravno da napomenem jeste ispalo dobro i ja ne pokrivam motor i vozim ga po kishi bio u CG itd , idalje je sve OK ... ali ja sam ga farbo u toku jednog dana jer sam ga sutradan registrovao , blizio mi se na par dana polazak na more ... ali kao reshenje , nishta se ne razlikuje od klasichnog farbanja jer vam za lak treba kompresor , tako da ako se vec radi treba da se isprati procedura primer tj shpric git (ako ima rupica dosta onda prvo techni cement) , boja , lak ... jer cu ja ipak raditi motor u totalno drugu boju i sve ovo mora da se shmirgla do daske ... jer znam kako ce tachno na kraju da izgleda ovo je samo prolazna faza ... i da napomenem da je cena par dobrih sprejeva ista kao i spric git i 300gr boje jer sa jednim sprejem nemozesh nishta da uradish a sa 300gr ofarbash ceo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa prototipom maske sa pocetka teme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan jbt, ja sam mislio da moze da se lakira cetkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto, ali mislim da bi mu ovakav far legao kao budali samar ;D. A znam i da ti nije problem da tako nesto napravis . I gore "sakrijes" neki mali cajger, tipa http://www.louis.de/_20553ce08f534b8e53b09419b4fc699dd5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=480&wgr=346&list_total=14&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10034837 ili http://www.louis.de/_20553ce08f534b8e53b09419b4fc699dd5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=480&wgr=346&list_total=14&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10034835 ,sve zavisi sta mu bolje lezi, i Bog da te vidi ... Sto se auspuha tice, uvek glasam za 2, nekako simetrija dodatno nabija nervozu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan auspuh pod rep , hmm i mene plashi na shta ce da lichi ta budza oko viljushke , sad se tripujem ili da stavim dva auspuha ili da stavim neki slip on ... al to sve trazi dosta para ... a i nemam pojma kako bi izgledalo ... Jedan primerak od 600 RR: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan imam auspuh i imam cevku koja ide od auspuha do desnog fuzastera ... sa RR-a ali neznam kako to da zbudzim da bude lepo , poshto imam i viljushku od RR za solidnu cenu ali je kachenje preshiroko , pa treba da se iseche jedna strana i da ostane samo 2cm aluminijuma , da znam da ce drzi odma bih isekao a shto se cajgera tiche , nije losh ovaj chetvrtasti , ne zauzima mnogo mesta , ali ima vremena za te skupe zezalice , drzacemo se jeftinijih a zanimljivijih stvari maska sa pochetka teme , je na poklon ko voli da shmirgla , ja nemam vremena za to sad ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan i lanac lanchanici pali 95e kod Bere elem niko savet da da za viljushku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 353 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se usudio da postavljam tu viljusku!!! Nikako secenje, eventualno da se napravi nosac sa unutrasnje strane koji ce da udje u ram a viljusku da objaši spolja, ali time produžavaš dužinu motora, samim tim i lanca, stvaraš jos jednu slabu tačku, moraš da napraviš MNOOOGOOO kvalitetan nosač i osovine, uh, boli. Ako baš hoćeš nju, onda polako i lagano, baci sve na papir ili u računar, preračuni, proračuni, skice, ovo, ono.... Dodavanjem zgloba povećavaš hod točka, otežavaš i udaljavaš vešanje centralnog amortizera, kasnije ćeš i njega da budžiš... Samo napred!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi svoju viljusku i auspuh dole a lovu stekaj za doplatu za 2004... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako ostavim ovu viljushku , mora da nadjem malo shiru felnu , jer se na ovu jako teshko stavlja 180 jer je predvidjena felna za 160gumu ... a auspuh mora pod rep , samo cu da smislim kako da to izgleda lepo .... mora guze od cice da se greje na ovo ladno vreme jel neko zna od chega felnu da stavim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znam ko je od mene kupio viljusku od RR i stavio na F2,sutra ga zovem pa ti javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jesi li video ove polutke od kvacila i kocnice,za retrovizor?http://www.louis.de/_102ee4430ef503d38a6ca75e6038380674/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=465&wgr=407&list_total Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info , ako saznash to za viljushku javi , samo je pitanje da li F1 i F2 imaju isto kachenje poshto su im razlichite viljushke , al sve jedno me zanima .... a ovaj luisov link ne radi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Udji na Louis-ov sajt i ukucaj broj artikla 10028900.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nisam video , ali deluje kao zanimljivo reshenje , mada je ortak uzeo slichne retrovizore jer ima fabrichko kachenje tako i jedva vidi ishta u retrovizoru jer su previshe uvucheni , tako da je ovo moje reshenje extra jer su retrovizori vishe ka napolju , bolja preglednost a i visina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...