Jump to content

Moto Zajednica

Ducati Monster 695

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 254 postova

to je pravi instrument za ludake koji vole da voze na jednom tocku bez obzira kom, kaze mi lik koji ga je vozio da je ko biciklo i da nema sta ne mozes s njim, vjerovatno mozes i da padnes :wink:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 92 postova

I ja sam cuo da je neverovatno lak za upravljanje i voznju uopste... Citao sam po internetu i kazu da iako je to najslabiji Ducati, da ipak ima prepoznatljiv Ducati zvuk... Razmisljam da kupim ovaj motor pa me zanima necije iskustvo...

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada

Imam druga koji ga je probao i toliko se zapalio da ce mu to najvjerovatnije biti sledeci motor.

Ako si visi od 175 cm slobodno zaboravi Monstera

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Tuareg 660
Jel zna neko nesto vise o ovom motoru??? (Sem da je mnogo lep... )

Vozio do sada:

Monster 900

Monster S2R 1000

Monster S4R ( najjaèi )

Monster 620

Nisu bili moji nego od friendova - motori sa puno duha, šarma, izuzetna

ciklistika, koènice i ovjes za 5+ - tko voli nek izvoli :D

• Drug član, 1592 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ako si visi od 175 cm slobodno zaboravi Monstera

Zasto?

Ja sam visok 184 cm...

Ja sam visok 191 cm, jos ako dodas cizme...

Kad sam sio Monstera ucinio mi se premalenim, a ovaj moj prijatelj je 175 i odgovara mu.

U svakom slucju probaj da sjednes nneki i ,,sve ce ti se samo kasti...''

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: Suzuki V STROM 1000

Vozim monstera ,evo vec druga sezona!sipaj i vozi!servis u ns,svi delovi na lageru,motor perfektan!cena u salonu 7700e+registracija!garancija dve godine!sa motorom mozes sve!vrhunski motor!brembo,ohlins i slicno na njemu!za informacije pozovo 065/5DUCATI!

ILI IDI NA SAJT www.ducati.co.yu pozzz

• Zainteresovan, 788 postova

Bio sam dugo zapaljen da mi to bude prvi motocikl u 4 takta, zaista, nisam pronasao ni jedan test na netu na kojem se lose pokazao, na dizajn i dalje odlepljujem, taj rezervoar.. :jecaj: , taj rep, kada sam ga video uzivo, to je bilo to, ali posle odredjenog vremena i puno predomisljanja sam ipak odlucio da nastavim na necemu sa punim oklopom i niskim upravljacem, posto sam vec resio da to bude Ducati, dao sam se u potragu za SS750.

Monster je definitivno mali motor, to mogu sa sigurnoscu da kazem, problem je sto se i dosta nisko sedi, mislim da ce ti ipak biti pomalo nezgodno da ga vozis, pogotovo ako si nogat. Najbolje da odes do salona u NS cisto da sednes pa da vidis :wink: .

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Ja sam se takodjer napalio na ovaj motor xtra. U pocetku mi jr bio samo lep, a onda sam imao i prilike da sedim na njemu, nadam se da cu ga i u skorije vreme i provozati (znam i ko ga ima  ;)). Iskreno da ti kazem ja sam vec resio da mi to bude sledeci motor cim prodam ovog mog. svaki put kad ga vidim odusevim se , blago receno.

cuo sam da je problem to sto je motor mali,ali sam vec skoro resi da to zanemarim  ;D

• Zainteresovan, 788 postova

Ja sam se takodjer napalio na ovaj motor xtra. U pocetku mi jr bio samo lep, a onda sam imao i prilike da sedim na njemu, nadam se da cu ga i u skorije vreme i provozati (znam i ko ga ima  ;)). Iskreno da ti kazem ja sam vec resio da mi to bude sledeci motor cim prodam ovog mog. svaki put kad ga vidim odusevim se , blago receno.

cuo sam da je problem to sto je motor mali,ali sam vec skoro resi da to zanemarim   ;D

Provozah ga pre neki dan, povlaci kao ne zdrav, odusevilo me njegovih 55 konja, mislio sam da ce se ipak ponasati malo pitomije, polozaj za volanom je perverzija, ma odusevilo me sve, nema razloga ne kupiti ga.

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Provozah ga pre neki dan, povlaci kao ne zdrav, odusevilo me njegovih 55 konja, mislio sam da ce se ipak ponasati malo pitomije, polozaj za volanom je perverzija, ma odusevilo me sve, nema razloga ne kupiti ga.

Monster 695 ima nesto manje od 55 Kw, tj. oko 73 KS. I ja sam cuo samo dobre stvari o njemu...

• U prolazu, 8 postova

Moj ortak ga ima...Dosta je presao sa njim.Sad mu je stavio i kofere..Ma prava masina,a tek zvuk  ;D Extra vuce i koci...Do sada nije imao nikakvih problema sa njim

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Pa za Monstera i ne stoji suvo kvacilo. To samo ide na one S4. Ako mene pitate, Monster je motor koi je pravljen za grad pa mu samim tim i ne treba suvo kvacilo. A za zvuk se ne brinite. Sasvim je zadovoljavajuci.

• Svrati ponekad, 343 postova

Ortak iz Dubrovnika ima Monster S2R 1000, jedva cekam da dodje sa broda u 8 mjesecu, pa da mu ga otmem i silujem na njegove oči  ;D

Licno, meni je motor perverzija, ali sam od dosta ljudi cuo da je malen.

Mada, poznanik iz Podgorice, inace poznati odbojkas iz PG, Časlav Perošević sa sigurno 198-200cm vozi Cagivu Raptor vec dvije sezone, pravi brdo kilometara i kaze da i ako ocigledno iizgleda mali pod njim, njemu je sasvim ugodan.

Inace, Monster mi je...  :o :o

Vozicu to jednom, duze, ne samo krug-dva, sigurno!

• U prolazu, 14 postova

Nemoj puno razmisljati i slusati one sto im je kiselo grozdje ;) vec idi i pazari malo cudoviste... motor nije uopste slab...tih 74-75 konjica se ponasa kao 100-nak na drugim motorima a i sam osecaj voznje je ekstra...obrtni momenat... dobar je motor i neces imati problema sa njim...samo moras mu dati ono sto mu fabrika propisuje i nema problema!  ;)

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

Ortak iz Dubrovnika ima Monster S2R 1000, jedva cekam da dodje sa broda u 8 mjesecu, pa da mu ga otmem i silujem na njegove oči  ;D

Licno, meni je motor perverzija, ali sam od dosta ljudi cuo da je malen.

Ja sam se navozao na S2R 1000 i S4R - imao ih je friend donedavno. Maleni jesu za visoke osobe, a po

ćudi su dva potpuno različita motora - S2R taman, dosta snage a ne plaši ; S4R surov stroj, traži budnog

vozača široko otvorenih očiju  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja