SlobodanR 23 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Shark deamon kaciga, skoro pa nova. Dva vizira, tamni i obican, oba u savrsenom neogrebanom stanju. Na slikama se vidi velicina i stanje kacige a mogu je poslati brzom postom na datu adresu kupca. Razlog prodaje: Kupio sam enduro, samim tim i enduro kacigu i ova mi je visak. Cena 130e tel: 0655362007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 31, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uf, XS ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozda stanes! Kad glava nije besna ni kaciga nije tesna. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hitno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dzaba hitno kad je xs, ko ce da je uzme, to moze samo za decu ili za neku omanju devojku... mozda da prepolovis cenu pa ce neko i da pristane da se zulja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nije to bas tako. Ja sam nosio ovu kacigu a ustvari nosim "M", vise neki "SM" neki ne odredjeni broj glave imam. nije kao da me je nesto zuljala i ujedala za glavu. Vozena je na kratke i na duge relacije, nije stvarala pritisak niti bolove u glavi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, a za cenu cemo lako. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...