Bandit Honey 1 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja isla sa Swa-om na Rab, evo nacrtano. Kuca u kojoj smo bili, sa svim informacijama- http://www.astratours.co.rs/sr/adriatic.php I zaista je tako cisto, uredno i lepo kao sto izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa mi nije jasno na ovom crtežu, mislio sam na jednostavniji crtež. Naprimer: "18 eura je bilo za dvoje" ili "18 eura po osobi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit Honey 1 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sorry, ne otvara stranu koju sam ostavila. :\ Odes na pretraga po karti, pa stikliras destinaciju koju zelis i izbaci ti gomilu ponuda. No, nasa kuca je bila Otok Rab-Banjol-Objekt br. 5021 Sada vidim da je drugacija cena...a nama je bilo 18e po osobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 10, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Jos neke slike koje smo iskopali u pokusaju da vam docaramo lepotu Raba ....ima, da..da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghibli 22 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1150GS ABS Prijavi odgovor kao problematičan Tek danas sam vidio vaš putopis. Svaka vam čast sa 125ccm na takav put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa Raba. Inače ona Aprilia Mana pored koje ti se je cura slikala je moja :-) Drago mi je da ti se je Rab tako svidjeo, pa ako kada navratiš, javi se. Onda češ vidjeti što je to kada imaš vodića. @ Zekazmaj, kad več toliko dolaziš, ispravak krivog navoda, lokal se zove Santos, a onaj u gradu San Antonio, isti su im vlasnici. Proguglaj i imaš internet stranicu. Nadalje, akvagan se nalazi u Loparu, plaža se zove Rajska plaža. I za tebe vrijedi, javi se. Hahaha. Ne verujem Ako/kad budem u blizini, javljam se obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gnjurac 0 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Rab-Hrvatska Motocikl: Aprilia Mana 850 '09.2008.god. Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi mi više nego drago.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Januar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi mi više nego drago.... E pa sad nije baš da nas nema zainteresovanih za Rab... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Januar 11, 2011 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan e to je definitivno najbolji nacin da se iskoristi godisnji odmor zavidim vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citam, gledam slike i motor mi nesto poznat, pa ti si čoveče moj junak, za tebe nema lošeg vremena i kada je najhladnije Yamaha se može videti po gradu, pa onda nije ni čudo što si imao petlju sa takvim motorom (i napuknutim)na takav (auto)put. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, hvala Samo nije Yamaha, nego Keeway (ali valja i on) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Keway koji lici na Yamahu ali je bez obzira ne vremenske uslove V. Stajica ulici, prepoznatljiv vrlo, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da da. Postao je brend u V. Stajica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Simpa putopis. Odlične fotkice. Bitno da je vama bilo lepo! Koliko si prešao ukupno do Raba i nazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Januar 21, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo 630 km, po Rabu jedno 50-100 km i nazad ravno 600km. Da zaokruzimo na 1300 recimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BREITNER 20 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: sLOVEnija Motocikl: YAMAHA Prijavi odgovor kao problematičan Dobar putopis, izvanredne slike. Svaka čast!!! Puštalo ti ulje, dvoje na tovorenom motoru (tank torba i pozadi) 125ccm do Raba i natrag. Pa vas dvoje ste šampioni. BRAVO!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 16, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dvoje, dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa.ventil 18 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Cacak Motocikl: gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za putopis a najvise za hrabrost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Hajde,mogu da razumem toliki put na Speedu koji pritom piski,ali ne mogu da prokljuvim kako si ubedio devojku da ce joj biti dovoljan samo top case za stvari? (: Zbog toga-huge respect! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde,mogu da razumem toliki put na Speedu koji pritom piski,ali ne mogu da prokljuvim kako si ubedio devojku da ce joj biti dovoljan samo top case za stvari? (: Zbog toga-huge respect! Hahaha Pa jbg, dosta joj ranac i jos malo u tank torbu Sta ces vise za 6 dana na moru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit Honey 1 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da se ukljucim i da priznam da nije bilo lako spakovati se! Zrtvovala sam se, ali je vredelo... I hvala na silnim pohvalama! Moracemo da ponovimo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Niste odgovorili jel smestaj bio 18 eura za oboje ili za 1 osobu? bas lep putopis, ja bih smeo da krenem sa ovim motorom, video sam ga sta radi na Ibarskoj kad smo isli na baj rok na kosovo i decko 105-110 ne spusta, Prvi u koloni a mi ga pratimo. Al on je bio sam A da i bio je 150cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda je bilo po osobi. Sad su cene malo vise jer se aktivno promovise Hrvatska, a posebno letovanja na ostrvima. Da oseti se razlika izmedju 150 i 125, ali kad sam vozio u koloni sa 150, cinilo mi se da malo tromije ubrzava, ali krajnja brzina je svakako veca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abruzzi 2 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Krivine, pogled, vetar u kosi (ali onaj topli), bajkeri koji nas obilaze i javljaju se...... Presmijao sam se kad sam vidio tvoju sliku ( ćelav si ) a napisao si vetar u kosi P.S. Super prica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...