Jump to content

Moto Zajednica

Pravila ponasanja na moto skupu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 139 postova

Pa mnogo sam se puta u životu ja pokazala kao muško (na žalost), ali takav mi horoskopski znak. Ja uopšte ne mislim da su bajkeri grubijani i ne znam šta (poèev od mog kluba MC Otpisani). A pošto nemam još motor, ne volim da budem UKRAS na neèijem motoru, nego ako sednem sednem jer to volim, i poštujem vozaèa maximalno i obrnuto. A te, sponzorušice koje za jednu vožnju motorom ili za jedan skup odrade ''posao'' ne bih komentarisala. Sad sam se udaljila od teme:).

Mislim samo sam htela da kažem da treba praviti razliku meðju nama. Ne mislim da æe dobra cica sa tangama i golim grudima diæi reputaciju nekome (meni žao kad ih vidim gole, bubrezi æe im otpasti), reputaciju æe diæi dobra riba u koži u punoj ratnoj opremi. A ove što su sa šipke sišle i došle vas da zabavljaju, OK, neka ih ali treba samo praviti razliku izmeðu ukrasa bez mozga i ostalih devojaka (žena).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

To sto sam rekao "Imas voznju cim se vidimo" nisam ni mislio da budes suvozac vec da bi imao povjerenja da ti dam motor da se vozis! Ako vjerujes nikad nikoga ne vozim na motoru jer ne zelim da zbog moje voznje strada neko drugi!

I ja sam protiv tangi na motoru jer "ometaju druge ucesnike u saobracaju" :D a i bio sam prisutan na defileu u Orasju kad dvojica na motoru provociraju suvozacicu u tangama na drugom motoru! Bila je stvarno glupa situacija jer ovaj sto ju je vozio je bio neki klinac od 45kila i ziv se usrao! Znaci : Tange+motor = belaj!

Uvijek podrzavam zene na motoru ali kao vozace , naravno! To da glume dekor je stvarno bez veze i uglavnom je vezano za sponzorusice(mada vidim iz raznih putopisa da tu ima i ozbiljnih zena)a i za tragicne padove poslije kojih vise nikad nece moci nositi nista osim dugih pantalona do kraja svoje "karijere"!

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM
Imas voznju cim se vidimo!

Jeste da si zansko al ipak imas veca m... nego mnogi !

Ma milina je vidjeti zensko na motoru ......jer i nama onda skace reputacija!

Ljudi ne mojte da rastjeramo i ovo malo zenske ekipe sto se odvazilo da se pridruzi nama koji smo u vecini slucajeva (za svoju okolinu) okarakterisani koa grubijani, odmetnici,banditi.......i ostale najcrnje stvari koje vecina"postenog sveta" misli o nama!

Olja samo naprijed a biti "neciji advokat"(to sto pricas u ime drugarice) se uvijek razbije o glavu!

Ajmo opustenije price! Papaka ce na motoskupovima uvijek biti ali vecina ljudi je tu s'casnim namjerama tako da papci nikad nece nadvladati dobru atmosferu bilo kog skupa! Oni po pravilu izvuku deblji kraj!

Ajmo neko okupljanje pod hitno

Pa da...nekom rat nekom brat... :lol:

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Kao prvo, na skupovima je neophodno dobro obezbedjenje koje resava date situacije i kome moze da se obrati svaki ucesnik moto-skupa ukoliko se oseti ugrozen. Policajci u civilu su koliko ja znam na svakom moto skupu ,ali su oni tu zbog nekih drugih stvari(ilegalno nosenje oruzja, upotreba i prodaja narkotika itd...)ali reaguju i ako dodje do tuce ili drugih incidenata.

E, sad to sto neka cura cuje po neku vulgarnu rec ili razna lupetanja ljudi koji od alkohola ne mogu da stoje na nogama ,nije razlog da se toliko uplasi i trese pod satorom. I ja sam na moto skupovima imao sitnih problema kada vodim moju curicu, ali se sve to resavalo vrlo lako i bez intervencije obezbedjenja. A sto se tice momaka koji hoce da se kurce i prave guzvu,imam jednu poruku: ko se maca lati taj od maca strada. Ma da budala uvek ima i biti ce ih dok je sveta i veka. :evil:

I, naravno sve to nije razlog da se pojedini klubovi napadaju a pojedini non-stop pominju u najboljem "svetlu".

Ako neko konkretno ima nesto protiv nekog iz MK ili celog MK neka ima muda neka to i kaze, a ne da okolise oko naokolo pa da svako tumaci kako se kome svidja.

Sto se Pit-a tice, malo pozurio , malo brzgao sa izjavama i usput zaboravio smajlije :D:D:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ali sigurno nije mislio da bilo koga napada ili proziva za ozbiljno kako je to preozbiljno shvaceno ovde na forumu, ma da kada se ceo Pit-ov text procita malo je zbunjujuc bez smajlija,( ali sve su to mane tastature i ekrana). :whistle:

I na kraju sto se tice sexa, podrzavam u svim uslovima, na svim skupovima ,pod satorima ,godine nisu bitne ali je bitno da nije isti pol i da suprotni pol ne vristi mnogo osim ako situacija ne nalaze suprotno. :oops:

I na kraju sto se tice sexa' date=' podrzavam u svim uslovima, na svim skupovima ,pod satorima ,godine nisu bitne ali je bitno da nije isti pol i da suprotni pol ne vristi mnogo osim ako situacija ne nalaze suprotno. :oops:[/quote']

=D>

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R
Bila je stvarno glupa situacija jer ovaj sto ju je vozio je bio neki klinac od 45kila i ziv se usrao!

Šta mu je to trebalo....neka tangice na zadnjem sjedištu ostavi nama od 120 kg. :oops:

Bila je stvarno glupa situacija jer ovaj sto ju je vozio je bio neki klinac od 45kila i ziv se usrao!

Šta mu je to trebalo....neka tangice na zadnjem sjedištu ostavi nama od 120 kg. :oops:

....ma imam i ja 105 kila al ova dvojica istetovirani (ko geografska karta) bas napadni i zajebani...mislim neke Hr tablice da su u pitanju.....poslije startuju neke ribe u kolima i cini mi se bas traze belaja!!!

.....ma i ne ide da iza nas ovolikh sjedi takva ribica.....pod pretpostavkom da i ona nema oko 100tke :D:D:D

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V
:paper: Što jes' jes'! Kako sam to zaboravio... :misli:

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Ajmo ljudi sada malo lepse teme,da sam znao da ce ovako biti ne bi ni zapocinjao temu,ajde recite sta vam se lepo desilo na moto skupu,da neki koji tek trebaju da pocnu da posecuju i ja sa njima znaju da posle kise ipak sunce sija!

Meni je najlepše kada negde dođem, i prvih sat vremena se pozdravljam sa ljudima koje nisam dugo videla. E taj osećaj se ne može opisati!

I naravno, kad mi je potrebna pomoć, uvek se neko nađe. Ili ostanem bez pumpe za dušek, pa mi se pumpa u rekordnom roku pronađe, pa mi još i ne daju da pumpam dušek sama, nego kao ''ajde ja ću, da se ne mučiš''... pa onda da ne čekam u redu za ručak, desi se (ponekad), da dobijem ručak bez čekanja... eto, ima tu još mnoogo lepih stvari.  Da skratim, bilo kakva pomoć da treba, svi pomažu jedni drugima (jednom sam nosila 2l benzina u rukama, kao suvozač, jer je jedan dečko iz NS Ridersa stao na sred puta. Nalio benzina, i odveli smo ga na pumpu. Eto da ne ispadne da samo meni pomažu:)

• U prolazu, 13 postova

Prava stvar je odabrati nekoliko skupova koji vrede i tamo ići.Eksperimentisanje se uglavnom loše završi.Lično uvek idem subotom, vidim se sa ljudima, zezanje do večeri i....pali!Jednostavno, ne drži me mesto!Naravno da treba pričuvati opremu, ali ne mislim samo svoju i samo svoj motor. Potrebno obratiti pažnju i na ostale ljude i njihove mašine.Po mom iskustvu probleme obično prave likovi koji nemaju nikakve veze sa bajkerima već se tu pojavljuju kao nepozvani gosti!

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Meni je najlepse kada na skupu nema OLJE!!! Mada smo dobri.....ali daviiiiiiii ;D ;D ;D

Eeeee...ako i pitona neko uspije da pridavi,onda je to... C, C, C,

• U prolazu, 1 post

Meni je najlepse kada na skupu nema OLJE!!! Mada smo dobri.....ali daviiiiiiii ;D ;D ;D

Eeeee...ako i pitona neko uspije da pridavi,onda je to... C, C, C,

Zamisli,i to pstoji......hehehehehhe....ma dobra je nasa Oljica samo je malo konfuzna.....sve zna.....Nego,da se vratim na temu.Na skupove idem gde mogu i kada mogu i trudim se da to bude mesto gde nisam do sada bio.Drustva uvek ima a i novih poznanstava.Sto se ponasanja tice,osnova je KUCNO VASPITANJE pa sve ostalo......TOLERANCIJA u svakom pogledu, a ko pretera,sta reci, svako svoj obraz nosi......

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Mnogi ljudi koje ja znam na skup odu da bi se odvalili od alkohola i trave i sebi na taj nacin dali malo oduska.. kaze idem malo da se opustim... Na prosecan skup dodje i do 1000 motorista, ne dolaze svi iz istih pobuda... Neko dolazi da se otkine, neko da se fino provede, pogleda motore, vidi se sa poznanicima, neko da nesto proda, neko da kupi, neko da pali gume, puca i turira :) :) U svakom slucaju vrlo brzo se odvoje grupe, svaka sa svojom pricom i svi sretni i zadovoljni :) :) Pored toliko alkohola i incidenti su sastavni deo cele te price...

Pitonu, reptilu jedan, priznaj da ti je uvek drago kada me vidiš (nemoj tu sad, kao Olja te davi), ko može toliku zmiju da udavi:)?

Šalu na stranu, slažem se sa tobom, ko nema kućno vaspitanje, džaba sve...

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Mislim da je vreme da se smisle neke nove zajebancije za moto skupove...na ona obaranja ruke, vucu konopca, bacanje guma, niko se vise i ne prijavljuje, sve moras da ih molis i teras....

I mislim da bi lepo bilo da oni koji misle da pucaju, pale gume i ostalo imaju deo prostora dalje od bine i satora da tamo to rade, kurce se i takmice ko vise maltretira svoj motor ::) Tako da ostali ljudi koji su dosli da se lepo provedu s drustvom, prodiskutuju o voznjama, svojim bajkovima, razmene savete i dozivljaje mogu barem da se cuju dok razgovaraju, a ne da se dernjaju jedan drugom na uvo, a i uzasno mi idu na zivce oni koju doteraju motor tacno ispred bine pa krenu da zavrcu, one jadne masine duse oce da ispuste, a ti muzicari sto se trude da zabave ljude niti cuju sebe niti oni njih i u cemu je onda poenta svega...

• U prolazu, 13 postova

Kod nas je problem, kao i uvek, balkanski mentalitet, po kome u svemu moraš da budeš prvi ili bar najbolji!Moji prijatelji u SLO savršeno se lepo zabavljaju na svojim skupovima jer jednostano u programu učestvuju.Kod nas je to kao blam, čak se i podsmevaju onima koji se usude da se u tim disciplinama oprobaju.

• U prolazu, 70 postova

Mislim da je vreme da se smisle neke nove zajebancije za moto skupove...na ona obaranja ruke, vucu konopca, bacanje guma, niko se vise i ne prijavljuje, sve moras da ih molis i teras....

I mislim da bi lepo bilo da oni koji misle da pucaju, pale gume i ostalo imaju deo prostora dalje od bine i satora da tamo to rade, kurce se i takmice ko vise maltretira svoj motor ::) Tako da ostali ljudi koji su dosli da se lepo provedu s drustvom, prodiskutuju o voznjama, svojim bajkovima, razmene savete i dozivljaje mogu barem da se cuju dok razgovaraju, a ne da se dernjaju jedan drugom na uvo, a i uzasno mi idu na zivce oni koju doteraju motor tacno ispred bine pa krenu da zavrcu, one jadne masine duse oce da ispuste, a ti muzicari sto se trude da zabave ljude niti cuju sebe niti oni njih i u cemu je onda poenta svega...

Apsolutna podrška na ovu temu 8) 8) 8)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja