Snake 06 7 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Naime, preksinoc sam zaboravio da vratim kontakt te sam iscrpeo akumulator (amburator) Napunio sam ga, ali ne dovoljno da bi upalio na starter pa sam ga upalio na guranje. Provozao se,stao ispred kafane (a jok, no cu ispred crkve),i kad sam hteo da ga startujem- kao mrtav. ima struje, ali ni da zavergla. niti pali lampicu za ulje, ma na starter nikako ne reaguje. Ja opet na guranje, upali, vratim u prvu i da krenem motor se ugasi. I vise ni na guranje ni na starter ne reaguje, kao da nema struje uopste. Probam spojim na direktno, vergla ali nece da upali. Sta moze da mu bude,ja nisam pametan. Inace, motor je Yamaha FZR1000 '93 god. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 30, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nije jasno kako si je upalio na gurku Salim se, mozda svecice, mozda neki osigurac izgoreo, regler... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...