kauboj24 1 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan pomoc kilometar sat mi ne radi na horneta a obrtomjer radi sta treba da provjerim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 29, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti se nije otkacila sajla sa brzinomera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan nije sve je zakacaneno kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 29, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao si i gore ispod instrument table i dole na tocku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jul 29, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prva stvar koju treba proveriti je mehanizam koji je usrafljen na dekl zupcanika.Jednostavna operacija,dva srafa za kljuc 8. Skines ga i pogledas plasticni deo (kraj osovine mehanizma-obicno bele boje) koji ide preko srafa koji steze lancanik.Sa unutrasnje strane bi trebalo da ima lep oblik matice,jer je to deo koji ostvaruje prenos.Kad su uglovi zaobljeni ili ih nema,mehanizam nema kako da prenese okretanje lancanika dalje na sajlu i km sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan nisam gledao pogledacu pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jul 31, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan taj dio je ok sve kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jul 31, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nadji stalak za zadnji tocak,ako nemas i podigni zadnji tocak.Mehanizam vrati na svoje mesto,lagano okreci zadnji tocak da se onaj deo o kojem sam govorio lepo uzupci preko srafa Odsrafi sajlu (buzir) iz kilometar sata,upali motor,ubaci u brzinu i gledaj okrece li se sajla.Ako se ne okrece,moze da bude ona u pitanju ili sam mehanizam unutar svog sklopa. Ako se pak,sajla okrece,probaj necime lagano da je zadrzis.Ne jako.Ako uspes da je zaustavis,problem je opet vezan za "donji" postroj. U slucaju da se sajla lepo okrece cak i pod malim opterecenjem,problem je vrlo verovatno u samom satu. E da,pogledaj jel dobra cetvrtka u koju ulazi sajla (u cajgeru) Jedared sam na Vespi imao takav problem.Tako je i ostalo,znao sam da ne mogu vise od 100 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan sajla okinuta hvala na pomoci!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1191 Napisano Avgust 15, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan ako nemozes da nadjes sajlu novu mozes meni poslati ima lik kod mene radi sajle,meni je na pegasu pravio i dobro radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Avgust 16, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan samo da podelim licno iskustvo sa tobom, imao sam isti problem sa sajlom koja je pukla prvo sam probao kod majstora. znas kakvi su majstori, odneli smo sajlu da se katletuje (zavari) kod najveceg strucnjaka na svetu. ma idi begaj, ludilo ok platim ja 2.000 din za ovu "uslugu" i guess what?! posle 30km sajla opet pukne... vratim se kod majstora, on opet izkatletuje i uzme mi 2.000 din opet posle 20km sajla pukne. e tu meni pukne film, i odem kod "majstora" da mi jebeno resi problem. da ne duzim vise, stavio mi je zdravu sajlu od nekog suzukija, i od tad nemam problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je problem u onom delu sata tj gde sajla ulazi u brzinomer kako je vrh sajle kockast tako je i taj deo u satu meni se taj deo u satu izlizao i ko budala sto puta rastavljao prednji tocak puz menjo sajlu dok na kraju nisam skotao sta je a popravio sam tako sto sam obmotao izolir traku na vrh sajle nabio i stego od tad je preso 800km i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan ne ne bas je sajla puka na dva dijela a samo da nadjem koja mi sajla odgovara za horneta iz 99 jer sam na loui nasao http://www.louis.de/_20eaad566d4fa2b17f3af88be8497c5098/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10037100 ove modele i nije skupo 11 evra to jest 1100 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za sve nasam sam na net ovaj katalog sajli da li ima tu neka da meni na hondu hornet pc34 1999god odgovara http://www.motodelovi.com/motor/Katalog%20sajle%20km%20sata%20po%20tipovima%20%202010.pdf ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...