nenad cbr 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan ??? ??? ???GDE da nadjem regler za cbr 125????a naravno da nije 16500 kao u centru s :-X ...trebaju mi i sijalice 35/35w za cbr ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje357 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: zabalj Prijavi odgovor kao problematičan javi se joski . proces tri puta jeftinije . ;D ja sam uradio kod njega i zadovoljan sam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok ...ali daj mi njegov br...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje357 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: zabalj Prijavi odgovor kao problematičan poslacu porukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvini sti te smaram ali molim te poss mi na mail!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje357 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: zabalj Prijavi odgovor kao problematičan nerazumem poslo sam porukom . jesi dobio poruku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 29, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je isto trofazni regler u pitanju? Na nekim 125ccm zna da bude i monofazni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan tek sad mi je stiglo..hvala ti..ima servis ili prodaje delove??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa nzm...ja imam oznaku reglera...neki su mi rekli da odgovara sa cbr 600...i video sam isti su na izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 29, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je trofazni sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan okk..cucemo se...treba mi taj regler.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...