Hari 1 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem gumice ili caure za zmigavce sto idu u masku.Ili kako se god vec zove.Hitno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Louis-u pa naruci . A ako i imas zivaca iseci to sam iz plastike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Isekao sam .Sve je reseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Jul 31, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam to isekao iz PVC aluminijuma, dve plocice, rupe protnes migalo i matica... i to ti to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barracudamoto 0 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.barracudamoto.rs Mislim da su oko 700 din pogledaj na sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...