temty 0 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav vsem članom. Sem nov na tem foromu in se opravičujem da pišem v slovensčini, zanima me ali mi lahko kdo pomaga najti kak soft enduro teren v Srbiji, v Srbijo pridem iz CG iz Durmitirja. Hvala Lep pozdrav Temty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan soft enduro teren pozdrav, ja ti necu moci pomoci ali mi nije baš jasno šta tražiš. pretpostavljam neku lakšu stazu za enduro vožnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
temty 0 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja iščem makadamske, gozdne ceste, normalno prevozne z naloženim motorjem ( kovčki, šotor...) Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pozdrav i dobro dosao Pa trazi covek teren za soft enduro,gde moze da se vozi i naravno da moze negde da kampuje.ja toliko razumeo ;D Ma imas gde hoces Fruska Gora ti je naj bliza za takve stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Ulazi covek iz CG tako da....ima toga tamo gde hoces... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ulazi covek iz CG tako da....ima toga tamo gde hoces... pozz Jest stvarno tek sad vide kad sam dobro procitao,ma skoro svaku put u Srbiji ti je soft enduro ruta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svi putevi u Srbiji su za enduro... Dobrodosao! Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli v družbi!Ce prideš v vzhodni Srbiji, vam toplo priporočam Staru planinu i Babin zub... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 28, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
temty 0 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vsem za dobrodošlico in poslane predloge. LP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Slovenac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...