Čeh 1009 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E... a šta možemo da uglavimo u ovo? To je kućište prednjeg migavca - da li pasuje nešto od nečega, ili moramo da tražimo oriđiđi grlo sa ležištem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da li je promer dela koji preporučujem isti, ali takav je deo na Mercedes Sprinter kombi starije generacije do 2007 bočni migavac. Isto ima tri pera za lock kada se okrene. Pokušaj sa tim. Pozdrav i srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dobila zadnje migavce, poručila ostatak plastika. Kad montiram migavce idem u probnu vožnju I da, ako neko ima ploču od nekog kofera koju ne koristi tj. ne treba mu, nek mi se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sto se nabavke delova tice,tu ne verujem da mogu da pomognem (malo se razumem u mehaniku i elektriku),jak sam fizicki (mogu da guram motor koliko treba ),uvek raspolozen za druzenje,ali sto kuvam nes 3 u 1,najbolji na svetu... ako zelite javnite se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hellena, nemoj da sedis na ladnom betonu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Danas je Nikola uspešno okrpio plastike... E pa Nikola, hellena, moze li mala pomoc? Naprsao mi je oklop kod prednjeg zmigavca, kad je klecnuo sa copave Cime da uspesno sastavim, zalepim, ostecenje? Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti lemilica sa pljosnatim vrhom i komad plastike (iste vrste kao i tvoj oklop, dakle najverovatnije ABS) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A moze li onaj poliester za camce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ste tandem. Drzim ti palceve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Lemilica nije problem, a za plastiku, uhhhh, naci cemo nesto.... Odlomicu parce ;D Hvala Ceh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan A moze li onaj poliester za camce? Poliester za čamce sam uspešno koristio na autokaroserijama gde nije noseći lim,to jest za nešto što ne nosi neko veliko opterećenje. Slično tome u avioindustriji (Utva) bilo je platno od staklene vune raznih dimenzija i debljine i koristila se smola već ukomponovana. Ko zna da li to može da se negde nađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci smesa za krpljenje camavca moze? Mislim da to nije problem naci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Te koplete su radili u Priboju, a danas ih radi i Duga. Ima ih u svakoj boljoj prodavnici boja i lakova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni rekoše ljudi da koristim istu plastiku kao što je ta koja se krpi zato što se ona jedina vezuje kako treba... e sad, te smole i sredstva za čamce - ne biK znavao, nisam probavao Onaj fazon - ako su lagali mene, ja lažem vas Inače, TA je danas dobio migavce (zadnje - hvala Duhu koji hoda, a prednje - Heleninom bratu koji je otrčao do "lika koji mora to da ima" i vratio se sa dva fasunga od neke mečke koje smo ubrzo montirali). Obavljena je i prva vožnjica po kraju, ali o tome će Helena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan SREĆA, SREĆA RADOST! Provozala sam TA po Zemunu i shvatila da je taj motor najlakši za vožnju od svih koje sam probala do sad! Zaljubljena sam :-* Tako je lak motor za upravljanje, otprilike kao Afrika, ali još lakše jer ima manju kilažu. U krivinu ulazi sam, ne moram ni da se trudim Ma...Oduševljena sam Jedva čekam da ga skroz sredim, jer sad tek gorim od želje da vozim Da mi vidite sad facu sve bi vam bilo jasno, al' ja rečima to ne mogu da opišem P.S. Za 20 min. vožnje dva majmuna su pokušala da mi oduzmu prednost... Ali sam im oprostila:D Ipak sam danas na sedmom nebu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 928 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Jos da utanacimo datum za kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo meni neka kinta da stigne, da natočimo goriva pa ćemo da kafenišemo do mile volje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi samo da znam da li pasuje onaj fasung koji sam Vam preporučio ili ne. Od koje mečke ste ga upakovali? Pozdrav i srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma od čega je, burazer je otišao i doneo... Raspitaću se, možda možemo da saznamo U svakom slučaju upućivanje na Mercedes je pomoglo, hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je bilo pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Exxxxtra mi je drago, sad samo još dva nervozna kineza za te što oduzimaju prednost i alarm i idemo da se vozimoooooooo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 23, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan UEEEEE!!!! ;D Nek su sa srecom prvi kilometri Helen... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da doniram projekat sa dva nervozna kineza.. Da izgladimo nesporazum sa prvih strana.. Alarm je oko 25e.. i upravo se stavlja na ST jedan automobilski..koji isto kosta kao za motor..ali ima mnogo vise opcija, zica i malo je gabaritno veci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 23, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem mog TA a na njemu imam, pored standardne i specijalnu sirenu namenjenu bas za oduzimace prednosti. Cini mi se da Hellena takvu sirenu zasluzuje vise nego buduci kupac, pa ma ko to bio i ma koliko platio. Sta vi mislite? Kako god, cim navatam cika Arakisa ima da je skine onako kako je i montirao i prilazem to kao svoj prilog najvoljenijem Transalpu u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvi Kocho! ;D A makinu ce verovatno neki forumas da kupi..pa neka su mu nervozni kosooki.. Djunta trazi dobrog TA.. ali sa diskom pozadi jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...