kochaMatori 1108 Napisano Avgust 23, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvi Kocho! ;D A makinu ce verovatno neki forumas da kupi..pa neka su mu nervozni kosooki.. Djunta trazi dobrog TA.. ali sa diskom pozadi jbga Idi bre Vlalajko, ja mislio ti doniras alarm ??? Ajd pojasni, sta da skidam sirenu ili alarm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kucam japanski..a ti navalio da se skidas ;D Onda ja svirene, a ti alarm.. mada glupo je da bilo sta skidas..vidis kako se tesko bilo sta trguje.. samo se pada #@%$* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 23, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kucam japanski..a ti navalio da se skidas ;D Onda ja svirene, a ti alarm.. mada glupo je da bilo sta skidas..vidis kako se tesko bilo sta trguje.. samo se pada #@%$*&# OK ubedio si me. Ne skidam nista. Al alarm doniram, tebi u inat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 24, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pu nema me dva dana u BG i eto shta propustih ! Tvoju prvu voznju ! Da samo znash koliko sam ja happy shto si ti happy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pu nema me dva dana u BG i eto shta propustih ! Tvoju prvu voznju ! Da samo znash koliko sam ja happy shto si ti happy I ja sam happy što si ti happy što sam ja happy Ne brini se, samo da skupim pare za gorivo pa ću ponovo da se provozam, al' ću ovog puta da zovem i tebe I samo da znaš Nikola nije hteo da mi okrene bajk u mom malom dvorištu nego sam sama nogicama gur napred, gur nazad, gur napred, gur nazad Drugari hvala za donacije! Meni sve to mnogo znači. HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nabavljaju nervozne kosooke sirene i koja je cena? (bez da skidam sa Kochinog TA) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Avgust 24, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nabavljaju nervozne kosooke sirene i koja je cena? (bez da skidam sa Kochinog TA) ;D Subotom Bubanj potok, Buvljak na NBG-u... Ili neka prodavnica auto delova. Cena im je od 400 do 600 dindži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pancevacki buvljak.. ja cu ici sledece nedelje..pa mogu da kupim kome treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad se vec nudis, treba mi jedna ves masina, donose tamo polovne, u dobrom stanju, za solidnu lovu. Proberi neku i donesi! Castim pice, naravno! :D Izvinite za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gresis shinko.. ves masine i ostala razna roba je u Bludnom potoku subotom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Avgust 24, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Gresis shinko.. ves masine i ostala razna roba je u Bludnom potoku subotom a ti to znas svaki dan si tamo?? ;D ;D Staka cast!!! Samo tako nastavite bice to odlican TA. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan abrebre... sve mislim nešto novo u temi, a vi ofujete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pomenuo off... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, dobila sam alarm! Sutra mi stižu poslednje dve plastike, pa ću da idem da montiram te dve stvari. Onda ću okačiti koju sličicu čitavog motora u raznim bojama Sledeće što je na redu je priprema plastika za farbanje. Šmirglanje, gitovanje i šta već treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Avgust 28, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slikeeeeeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 28, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 28, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nekako smo sklepali te plastike sa kojekakvim šrafovima i maticama, dok ne naručim prave. Montirali smo alarm, isprobali, sve OK. Onda smo krenuli do pumpe koja je na 800m od moje kuće, ali se motor nakon 500m ugasio jer je presušio Nikola je bio ljubazan da odgura motor do pumpe, a ja sam prevezla teneru. Nahranila sam kravicu transalpicu pa smo krenuli u vožnju po gradu. Sve je bilo OK, ništa nije otpalo ;D Motor radi odlično! Uhvatila nas je kišica, a ja već prehlađena pa mi to nije bilo baš pametno, al' šta ću kad volim Evo od pre neki dan i danas. Ja isterujem TA. Automat za migavce, domaće proizvodnje ;D Šaren ali čitav! I na kraju moj zadovoljni osmeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U koju ce boju da ide i oce da ima neke "munje" po sebi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 29, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Biće crn, sa nekim belim elementima. U saobraćajnoj piše crn, tako da moram da ispoštujem bar 60% crne Ustvari mi tako i odgovara. Ja sam grafičar, volim crnu i belu, a još će i da se slaže sa tenerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...'vako nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A treba nam i ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Extra ce da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 29, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Meni se đasvi tako taman. Biće kao đavo Popsy kad ćemo da pijemo kafu i komentarišemo, gde je banda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pratim temu,retke su dame koje ce zaleci i zamastiti sepri tom zanemarujuci nokat koji se moze polomiti! :D sve reci hvale za angazman!! meni se vrti po glavi neka crna koja je mat a deluje kao da ju gumirano! to sam video na nekim kacigama! imam u planu nekog bobera,pa sastavljam mozaik u glavi i medju bojama je bas ta crna! a moj transalp je bio neka zlatna ili bakar boja! otisao je zbog vise sile(pare)!! :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se đasvi tako taman. Biće kao đavo Popsy kad ćemo da pijemo kafu i komentarišemo, gde je banda? kad god, oces sada ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...