Jump to content

Moto Zajednica

Skoro nov skuter ispod svake cene (125 cc)

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova

Cao drugari!

Na prodaju je skuter sa slike po ceni od 1000 eurica. Kymco (Kimko) people s 125, godiste 2007.  Takav nov  u radnji  kosta 2400 e.

Klikni na sliku da bi je povecao

D5BACBD8-DD27-6A41-924B-7607CF80BD5D_thumb.jpg

Za one koji nisu culi za mrku Kymco -  sama cena, a i pozitivna iskustva kupaca sirom sveta, govore o kvalitetu i pouzdanosti ovog  proizvodjaca koji postoji vec 40 - ak godina. Drugim recima, Kymco je po svim svojim karakteristikama u klasi sa najboljim svetskim proizvodjacima motocikala, tj. za nekoliko klasa ispred jeftinijih kineskih  skutera koji su preplavili trziste.

Skuter se nalazi u Nisu, veoma malo je vozen -  tek razradjen, presao samo 8000 km, u toku zime stajao u garazi, a leti u natkrivenom prostoru. Vozen je lagano, kako je propisano u peripdu razrade motora.  Nikad padano. Ima jednu jedva vidljivu ogrebotinu kod migavca (pokazano na poslednjoj slici). Uredna servisna knjizica i fiskalni racun dobijen prilikom kupovine  idu uz njega. Znaci nema mnogo razlike u odnosu na potpuno nov takav - iz radnje, osim u ceni...

Od dodatne opreme ima koferce  i alarm.

0D65F9FD-DC91-A14F-9B91-B4A576F3326E_thumb.jpg

B38B921D-2759-204E-976B-475F7FD3EF34_thumb.jpg

8CCF615D-1242-484A-BB39-C63C253B0A85_thumb.jpg

Samo kes.

Ivan - 064/1854701

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova
  • U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Brate nemoj da se zacudis ako ne budes mogao da ga prodas i za dosta manje para, tako da za dzabe spustas cenu i skaces sebi za vrat, nema narod leba da jede, i ja moja dva Kymca dajem ispod cene ali dzabe vec 6 meseci, znam da d vredi dosta vise, i znam kakvog su kvaliteta, ali kriza udara na sve strane  :(

• U prolazu, 17 postova

@bopk

Hvala Boki, bio je potencijalni kupac da ga vidi i dogovorismo se... U utorak treba da dodje da ga uzme...

@Dule

Nije da nisi u pravu za nemastinu koja je sveprisutna i za skoro potpuni prestanak cirkulacije novca i robe svake vrste...

Ali ima ko je stedeo za crne dane...

Sve moze da se proda ako si spreman dovoljno da spustis cenu, a vredi onoliko kolko je neko spreman da plati  :-\

• U prolazu, 17 postova

Brate nemoj da se zacudis ako ne budes mogao da ga prodas i za dosta manje para, tako da za dzabe spustas cenu i skaces sebi za vrat, nema narod leba da jede, i ja moja dva Kymca dajem ispod cene ali dzabe vec 6 meseci, znam da d vredi dosta vise, i znam kakvog su kvaliteta, ali kriza udara na sve strane  :(

Vidim malo pre prodao si manjeg Kimka, kolko si izvuko ako nije tajna... Jel bila cela 1000?

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja