INIS 1 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari! Na prodaju je skuter sa slike po ceni od 1000 eurica. Kymco (Kimko) people s 125, godiste 2007. Takav nov u radnji kosta 2400 e. Klikni na sliku da bi je povecao Za one koji nisu culi za mrku Kymco - sama cena, a i pozitivna iskustva kupaca sirom sveta, govore o kvalitetu i pouzdanosti ovog proizvodjaca koji postoji vec 40 - ak godina. Drugim recima, Kymco je po svim svojim karakteristikama u klasi sa najboljim svetskim proizvodjacima motocikala, tj. za nekoliko klasa ispred jeftinijih kineskih skutera koji su preplavili trziste. Skuter se nalazi u Nisu, veoma malo je vozen - tek razradjen, presao samo 8000 km, u toku zime stajao u garazi, a leti u natkrivenom prostoru. Vozen je lagano, kako je propisano u peripdu razrade motora. Nikad padano. Ima jednu jedva vidljivu ogrebotinu kod migavca (pokazano na poslednjoj slici). Uredna servisna knjizica i fiskalni racun dobijen prilikom kupovine idu uz njega. Znaci nema mnogo razlike u odnosu na potpuno nov takav - iz radnje, osim u ceni... Od dodatne opreme ima koferce i alarm. Samo kes. Ivan - 064/1854701 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
INIS 1 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evu i link za oglasnik foruma: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=22099&catid=29&Itemid=62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
INIS 1 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan ??? Za te pare nema ni preko da se nadje... http://www.moto.it/moto-usate/kymco/people-s-125/index.html?cbMarca=48&txtChiave=&cbMacroModello=102574&cbProvincia=&btnSearch=cerca&f=1&t=10 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING〈=en&scopeId=MB&_features=on&category=&makeModelVariant1.makeId=14200&makeModelVariant1.modelDescription=people+s+125&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&minFirstRegistrationDate=&maxFirstRegistrationDate=&numberOfPreviousOwners=&minMileage=&maxMileage=&minPowerAsArray=&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&cubicCapacities=&minPrice=&maxPrice=&vatable=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&ambitCountry=&zipcode=&adLimitation=&daysAfterCreation=&drivingMode= Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
INIS 1 Napisano Avgust 13, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan 1000? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio i ide stvarno odlicno. Sem ove sitne ogrebotine skuter je kao iz fabrike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Brate nemoj da se zacudis ako ne budes mogao da ga prodas i za dosta manje para, tako da za dzabe spustas cenu i skaces sebi za vrat, nema narod leba da jede, i ja moja dva Kymca dajem ispod cene ali dzabe vec 6 meseci, znam da d vredi dosta vise, i znam kakvog su kvaliteta, ali kriza udara na sve strane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
INIS 1 Napisano Avgust 15, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan @bopk Hvala Boki, bio je potencijalni kupac da ga vidi i dogovorismo se... U utorak treba da dodje da ga uzme... @Dule Nije da nisi u pravu za nemastinu koja je sveprisutna i za skoro potpuni prestanak cirkulacije novca i robe svake vrste... Ali ima ko je stedeo za crne dane... Sve moze da se proda ako si spreman dovoljno da spustis cenu, a vredi onoliko kolko je neko spreman da plati :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
INIS 1 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Brate nemoj da se zacudis ako ne budes mogao da ga prodas i za dosta manje para, tako da za dzabe spustas cenu i skaces sebi za vrat, nema narod leba da jede, i ja moja dva Kymca dajem ispod cene ali dzabe vec 6 meseci, znam da d vredi dosta vise, i znam kakvog su kvaliteta, ali kriza udara na sve strane Vidim malo pre prodao si manjeg Kimka, kolko si izvuko ako nije tajna... Jel bila cela 1000? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste brate 1000e izvukao sam nekako na misice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 18, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan I da nikako ne daj ispod 1000e, moj ipak bio 2005., farban, 25000lkm i vlasnik sve to zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
INIS 1 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan 950? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
INIS 1 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nis - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...