Dzony93 368 Napisano Septembar 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene sezona još uvek traje U utorak sam ponovo počeo da osećam efekat hladne gume , nagazio malo na uključenju na autoput i bilo veselije nego inače, jbg kad sam blizu autoputa... izvućiće se još par dobrih dana. Ja i dalje furam motorom na posao i gledam kolege kako se glave na autokomandi u kolima, ne bi se menjao sa njima ni za kilo nutele...ali tako ću i ja za koju nedelju . Nego imam jedan problem, koji potencijalno može da bude malo veće sranje, nemam pojma... Stiže mi korman konačno i treba da ga montiram, ali imam jedan šraf na onom modulu sa cut-off switch i paljenjem koji je prilično zblajznuo, zapekao , a šrafciger samo preskače, pojeo se već fino, mislim da ću morati da ga uništim kompletno u toku skidanja. Jel imao neko slična iskustva sa ovakvim stvarima ? Ne znam gde bi mogao da nabavim takav štaf u slučaju da ga uništim. Ništa da mi prodje glatko, uvek neke jeb**e komplikacije..... pogledaj u neku malo bolju gvozdjaru ako ne kod strugara da ti napravi. A uvek nesto iskrsne nemoj da se cudis. JA skoro zamenio sajlu kvacila i ispostavilo se da je duza za cm-2.......... sad moram da je skratim jer mi kvacilo malo proklizava a ovamo nema da se podesi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan jel samo sajla duža ili i bužir ? To je baš smor ako moraš i bužir da skraćuješ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan sajla.... Oni su stavili duzu malo kad mi je pukla i ja sam mislio sve ok....ode jos 300 dinara na sajlu, neg je najgore skidanje i vracanje sajle...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13439 Napisano Septembar 26, 2013 Ne silazi, 7544 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene sezona još uvek traje U utorak sam ponovo počeo da osećam efekat hladne gume , nagazio malo na uključenju na autoput i bilo veselije nego inače, jbg kad sam blizu autoputa... izvućiće se još par dobrih dana. Ja i dalje furam motorom na posao i gledam kolege kako se glave na autokomandi u kolima, ne bi se menjao sa njima ni za kilo nutele...ali tako ću i ja za koju nedelju . Nego imam jedan problem, koji potencijalno može da bude malo veće sranje, nemam pojma... Stiže mi korman konačno i treba da ga montiram, ali imam jedan šraf na onom modulu sa cut-off switch i paljenjem koji je prilično zblajznuo, zapekao , a šrafciger samo preskače, pojeo se već fino, mislim da ću morati da ga uništim kompletno u toku skidanja. Jel imao neko slična iskustva sa ovakvim stvarima ? Ne znam gde bi mogao da nabavim takav štaf u slučaju da ga uništim. Ništa da mi prodje glatko, uvek neke jeb**e komplikacije..... Resices to prosto, nadji udarni srafciger. Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Gleadh oglase i naleteo na http://www.polovniau...kawasaki_er_6n/ vidim extra cena, al kakav je ovo far, zar nije 2009 onaj far sa 2 spica gore!? Фар од оне Јамахе МТ03. Иде као алва, почело увелико да се ставља на нејкеде и тзв. "стритфајт" прераде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Feja 0 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cao narode. Treba da kupim prvi motor i zalepio sam se na oglasima za Kawasaki er6n, pa me zanima ima li svrhe da ga zagledam obzirom da sam pocetnik? E da, takodje bi mi dobrodoslo misljenje da li je taj motor za nekoga moje visine (190cm), cisto da se ne zalecem bzvz!? Sorry za upad u prepisku, i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 29, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pa gledaj, ja sam do sada uglavnom vozio skutere, i er6n je moj prvi ,,brzinac`` . Ako ga vozis glavom, onda sto da ne za pocetak. JA sam visok kao ti i bas nemam neke smetnje, ali ja imam malo siri ( mislim i za nijansu vislji korman od fabrickog) i vislje sediste i je extra. Mozda ti smetaju udari vetra na vecim brzinama, ali ipak je to naked. Inace za pocetnika je extra masina po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Feja 0 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E sad odoh da gledam jednog, hvala na pomoci. P.S. Bas sam nasao u koje doba godine da kupujem motor ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo ove godine er6n, posle 3 godine voznje beverly tourera 250. Nisam nikad ranije vodzio motor sa brzinama ( osim u auto skoli). Realno prezadovoljan sam izborom iako sam se dugo dvoumio dal da uzmem ovakav motor ili neki slabiji... Nisam zazalio ni sekund, motor je super, upravljiv, stim da i sa vizirom vetar preko 100 brije ko lud. Naravno naked je to tako da je ocekivano... Imamo 190 i 96 kila, malo mi je u pocetku bio nezgodan polozaj nogu, al sam se skroz navikao, stim da cu promeniti sediste prvom prilikom.. Lako se provlaci po gradu, ide dobro sve u svemu odlican izbor za prvi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi je zao vas visokih, meni sa vizirom do 140kmh uopste ne smeta, ja sam 10cm nizi od tebe i to je sasvim dovoljno za drugaciji osecaj u voznji Juce sam napravio sa drustvom voznju do Smedereva, izblejali na tvrdjavi, fino nas je posluzilo vreme, malo smo snimali gopro-om, uzivanje. evo nesto malo sto sam okacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Feja 0 Napisano Septembar 29, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u velikoj nedoumici!!! Imam priliku da uzmem stvarno dobru masinu, ali kad sam seo na istu...trebace mi vremena da se naviknem ili da, kao Dzony93, nabavim vislje sediste i siri korman Mada, priznajem da sam pecen...to je onaj osecaj kao..ma kao pred prvi seks...nisi siguran sta te ceka al znas da neces zaboraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice sedista o bobanu koji eadi u zemunu san cuo samo dobro tako da cu raditi kod njega pa mizes snjin da vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u nisu sredjivao sediste u stiv dizajn, i covek stvarno extra radi sedista. Inace bude malo vislje 2-3-4 cm moze cak i vise kako se dogovoris sa njim. Inace vizir moze malo da sredi vetar ali ne preterano sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 5, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi, koliko ključeva ste dobili uz motor prilikom kupovine. 2 kom. je valjda brojka? (mislim na ključeve kontakt brave, ne računam ključeve u alatu i ključeve garaža i raznih bukagija za vezivanje motora i sl. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Octobar 5, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan 2 komada + plocica . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 57 Napisano Octobar 5, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 2 komada + plocica . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 6, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 2 kom i plocica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 6, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva plocica bre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 6, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kakva plocica bre? metalna duga oko1 .5 cm i oko pola cm siroka. Imas broj tj kod za kljuc ispisan na njoj u slucaju da izgubis oba kljuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Kakva plocica bre? metalna duga oko1 .5 cm i oko pola cm siroka. Imas broj tj kod za kljuc ispisan na njoj u slucaju da izgubis oba kljuca Ja ti nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Octobar 6, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se da sam dobio plocicu kad sam kupio, odo da proverim :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 6, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 6, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan moguce da su skinuli i zagubili... Ali nedao bog da izgubite kljuc ocitavanje koda i rezanje novog kljuca je papreno mislim da je preko 50e.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 6, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan imam sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Octobar 7, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cena citanja i rezanja kljuca zavisi od marke, modela i godista i uglavnom je kao sto Dzony rece preko 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...