MotorniZgoditak 28 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Ubedili ste me, hvala Danas mi stigla pošiljka sa dx-a, kinezi mi poslali naopake ručke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 6, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Reklamiraj ih.. Koliko si ih platio?? Ja sam uzeo crne sa zlatim ovim za podesavanje i extra su, alii ne sa dx-a. Samo da ti napomen kada ih budes ugradjivao obavezno da nadjes nesto da podmetnes da rucka za kvacilo nema luft ( gore-dole) da ti nebi iskidalo sajlu kao meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 8, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Segedin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Boro Legendo ! Evo uslikah vizir da vidite A ovde palo podmazivanje, i sve dok stnder nije popustio i skršio motor, veselja i radostiiiii.... skliznula guma sa podloške za zadnju viljušku i motor pade na desnu stranu, nije bilo šanse da ga zadržim. Sreća pa je pao na stiropor neki što je ležao na podu, samo se iskrivile obe ručke kočnice, ništa se nije izgrebalo. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Boro Legendo ! Evo uslikah vizir da vidite A ovde palo podmazivanje, i sve dok stnder nije popustio i skršio motor, veselja i radostiiiii.... skliznula guma sa podloške za zadnju viljušku i motor pade na desnu stranu, nije bilo šanse da ga zadržim. Sreća pa je pao na stiropor neki što je ležao na podu, samo se iskrivile obe ručke kočnice, ništa se nije izgrebalo. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 U bre malera. Dobro je da nema limarsko-farbarskih potreba. Ajd slikaj kad stavis vizir i javi utiske pre-posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljen vizir Nisam mogao da skinem pedalu zadnje kočnice nikako, nemam dobar alat da skinem onaj panel što nosi fuzastere, običnim inbusom neće ni da mrdne, jbg. Ako je neko voljan da pomogne dobio bi pivo ili druge dragocene tečnosti. Javljam utiske iz vožnje. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan imbusom se lako skidaju... Ako ne uzmi cev tanku i gurni imbus u nju i skinuces. E da pazi na zadnjem desnom nosacu je kocnica prisrafljena na njega da ne ostetis nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan @zgoditak Koje je to sediste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Sedište je bagster, sa gelom valjda, nezamislivo je udobnije od fabričkog. I za vozača a i suvozačicu Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam bagster sediste,ne znam da li postoji bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Moje Hahah,garant Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan ..u epizodi Kako skinuti pedalu zadnje kočnice u slici i reči Pripremne radnje : Skinuti plastični oklop koji je kederima vezan za aliminijumski panel za fuzasterima (jel zna neko kako se zove ovaj panel?) i otkačiti konektor za indikator pritiska zadnje kočnice - mali dvopinski konektor, samo pratite jedan tanak kabl koji ide od zadnje kočnice ka rezervoaru Prvi korak je odšrafiti cilindar zadnje kočnice jer će ići teško je ako prvo skinete panel. D Onda se odvrću ostala tri šrafa sa panela. potrebno je dosta sile jer su zalepljeni. Kada se panel oslobodi sa rama pedala će biti vezana za njega sa dve opruge (jbg nemam fotku, nisam mogao da pridjem da ufotkam) manja opruga se skine kljestima prilično lako dok se oko veće treba potruditi. Manja opruga je vezana za prekidač koji pali stop svetlo a velika služi da vraćanje poluge u početni položaj. Onda se odvije šraf koji spaja pedalu sa panelom i samo sklizne sa nosača uz malo ubeđivanja. Treba pažljivo rukovati pošto je pedala i dalje spojena sa cilindrom Ovako izgčeda skinuti panel: Strelice pokazuju konektor, mesto gde se kače opruge i mesto gde je pedala pričvršćena na panel. Ovo je šraf koji povezuje pedalu sa panelom [ Odvajanje pedale od cilindra Pedala je sa cilindrom povezana sa sigurnosnim pinom, jbmliga kako se to zove. Klještima se izvuće osigurač i ostalo ide lako. Motor bez panela Trofej Skinuti šrafovi svaki u svoj smotuljak do ponovnog montiranja sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Moje Hahah,garant HAhah moje deblje tapacirano, ti na prste drzis moj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Moje Hahah,garant HAhah moje deblje tapacirano, ti na prste drzis moj motor Pa nije fora samo da ga napunis sa sundjer i to je to,nego jer cujes da u mom ima neki gel,tvoje sediste za gel nije ni culo Drzim ga na prste,jer si podigo amortizer zbog tezine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan odlicno izgleda sediste, videcu sa bobanom da mi "skroji" nesto slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Septembar 13, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Za Bobana svi imaju reči hvale, ja sam dobio ovo sedište sa motorom, inače nikad ne bih dao 400e za njega i verovatno bi kod bobana radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 13, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Stefane ne znam da li imas gel , to je dodatno za to sediste, kada narucujes od bagstera. Sedeo sam na jedno sediste sa gelom i drugaciji osecaj nego kod tebe, mada ebemliga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh na 24.000 km, pa mi sleduje redovni servis. Buduci da je skoro kraj sezone, tj. da posto niti vozim po hladnom vremenu a i kisu izbegavam mislim da cu maksimum voziti do sredine oktobra ( i to po pristojnim danima).... Da li da odradim sad servis pre zime ili da izguram jos tih 2-3 stotine km, pa da prezimi pa na servis na prolece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 15, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Prolece, pred sezonu. Mada ne skodi ni sada da odradis. Sta bese se radi na servis od 24000? Svecice, ulje, filter ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po manualu se na 24,000 bukvalno sve menja ... Znaci stajanje preko zime ne bi trebalo da ima los uticaj na ulje itd.. koje ce mi sada sipati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 15, 2013 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Freedom's just another word for nothin' left to lose... Zlatibor, pre par dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi, ja nikako da ugrabim malo vremena da odem negde, poslednja 3 vikenda sam morao da radim, a ode sezona.... Testirao vizir danas na autoputu, komotno može da se krstari 140, bez napora za vrat, sa nižim kormanom bi bilo još bolje. Bez vizira na 140 baš bije u glavu i bacaka glavu... imam caberg v2rr kacigu Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 15, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ulja, ja sam sipao bardahl i ja sam prezadovoljan . Skoro kad sam menjao stator obratio sam paznju na ulje, sa ovim uljem sam preso oko 5k km i trebalo bi uskoro da ga zamenim, mada vidim da jos ima dobru boju kao da je preslo 500km. Nego.. Zna li neko ko je sam menjao svecice, kako se menjaju ??? Znam sve dok se dodje do njih, ali sam citao da je malo zaje... da se skinu kapice one?? Planiram ako ostavim motor za sledecu godinu da odradim kompletan servis, i da sve sredim i budem miran cele sezone.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio nkg svecice, 1225din komad,al jos nisam menjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...