Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Idi brze pa ne moras da gledas iza samo napred ili montiraj kameru kao ja i onda ti ne trebaju retrovizori znas da sam razmisljao o tome hahaha, ali nema y2k pa da imam kameru . A meni mislim da je siri korman , ali retrovizori nisu fabricki.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ili montiraj kameru kao ja i onda ti ne trebaju retrovizori Te kamere su ludilo, sa displejom u viziru, a i nisu skupe. Jel tvoja M-TREK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Da. Kako znas? Skinuo sam da je prebacim malo iznad tablice da se ne vidi uopste video si kako sad izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan kolko kosta to zadovoljstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Coa je to doneo iz Kuvajta, tamo se bas koriste, idu sa kacigom ili bez nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Znam za one kacige sa ugradjenim retrovizorom, a kamera mislim da je extra stvar samo da li pokriva sve kao retrovizori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Qatar brate, oko 1250e ceo sistem sa kacigom Kamera je 170 stepeni nazad, i na viziru kacige vidis sliku u coskovima, jer procesor deli sliku na dva dela, kao da imas dva retrovizora u coskovima vizira ali retrovizori su 85 + 85 stepeni znaci nema ni mrtvog ugla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pola motora hahaha . Ipak retrovizori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako dobro izgleda bez retrovizora, skini ih pa ces da vidis + je aerodinamicniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pa mogo bi kad ih ne koristim vec, razmisljao sam da ubacim ,, end bar mirrors`` ali moram da nadjem neki na netu da vidim kako izgleda sa njima. Jos kad bi bili u zutoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 25, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan pa mogo bi kad ih ne koristim vec, razmisljao sam da ubacim ,, end bar mirrors`` ali moram da nadjem neki na netu da vidim kako izgleda sa njima. Jos kad bi bili u zutoj boji Ma ogledalce u ruku, i to ono sa cesljicem, ima kod kineza i u zutoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Qatar brate, oko 1250e ceo sistem sa kacigom Kamera je 170 stepeni nazad, i na viziru kacige vidis sliku u coskovima, jer procesor deli sliku na dva dela, kao da imas dva retrovizora u coskovima vizira ali retrovizori su 85 + 85 stepeni znaci nema ni mrtvog ugla Cena Prava sitnica :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Qatar brate, oko 1250e ceo sistem sa kacigom Kamera je 170 stepeni nazad, i na viziru kacige vidis sliku u coskovima, jer procesor deli sliku na dva dela, kao da imas dva retrovizora u coskovima vizira ali retrovizori su 85 + 85 stepeni znaci nema ni mrtvog ugla Cena Prava sitnica :-) Haha,i ja sam hteo to da napisem p.s. da se pohvalim,kupim sam Leo Vince auspuh,s dB killerom,sad ce tek da grmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Da nije bio slucajno za oko 100 jevrica na kp ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ne,naso kod lika iz Bg-a,vozi kawu versys,ali mu prglasno grmi leo,pa sam ga ja uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan e blago tebi sad , vise ti ne treba sirena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva sirena,to cu sad da skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://p1.bikepics.c...2067923-800.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan http://p1.bikepics.c...2067923-800.jpg Far i vezir odvratni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan podseca na bandita/horneta/ ebemliga sta ali meni nekako lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Meni je do jaja, pravi drumski razbojnik! A ovaj mi je odvratan > http://img105.images...03953medium.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidjaju samo njegovi retrovizori definitivno mislim da ubacim end bar retrovizore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je ovaj drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan pa mogo bi kad ih ne koristim vec, razmisljao sam da ubacim ,, end bar mirrors`` ali moram da nadjem neki na netu da vidim kako izgleda sa njima. Jos kad bi bili u zutoj boji Pa evo prilike da se malo "falim"... Inace, odlicni su za gradsku guzvu, nemaju mrtav ugao... A odlicno izgledaju.. Hm, skromno, nema sta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je prelep I ti retrovizori su mi strasno fancy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...